Kilpagolf - Nordic League

Lauri Ruuska Nordic Liigan kilpailun johdossa

Lauri Ruuska oli vahvassa iskussa kenttäkeskuksen Stadium Coursella. Kuva: Tomi Natri

Viime vuoden rankingin paras suomalainen teki sunnuntaina kahdeksan birdieä.

Lauri Ruuska aloitti pirteästi toisen peräkkäisen PGA Catalunya Resortin kentällä Barcelonassa pelattavan Nordic Liigan turnauksen. Hän iski ensimmäisellä kierroksella tuloksen 64, mikä oikeuttaa 18 reiän jälkeen kisan kärkipaikkaan.

Ruuska teki sunnuntaina kahdeksan birdieä ja yhden bogin. Hänellä on lyönnin etumatka ruotsalaisiin Jesper Kennegårdiin ja Martin Erikssoniin sekä Tanskan Peter Bækiin.

Tarinagolfin pelaaja sijoittui perjantaina päättyneessä Nordic Liigan avauskilpailussa seitsemänneksi. Tämän turnauksen paras suomalainen oli kolmanneksi sijoittunut Matias Honkala, joka aloitti PGA Catalunya Resort Championshipin tuloksella 74. Kenttäkeskuksen Stadium-kentällä Ruuskan tavoin pelannut Honkala löytyy sijalta 69.

Ruuskan ohella kilpailun kärkikymmenikössä ei ole muita suomalaisia. Aleksi Myllymäki (-3) löytyy jaetulta 14. tilalla. Turnaus päättyy tiistaina.

Artikkelia päivitetty 19.4. – kilpailu päättyy tiistaina.