Kohentunut viheriötyöskentely Castrenin aseena Orlandossa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Kohentunut viheriötyöskentely Castrenin aseena Orlandossa

Matilda Castrenin kauden ensimmäinen alle parin sujunut kierros nosti häntä tuloslistalla selkeästi. Kuva: Juha Hakulinen

Brooke Hendersonin pelivire kahtena ensimmäisenä päivänä on vienyt hänet omille kymmenluvuille.

Matilda Castrenin toinen kierros Orlandossa pelattavassa Tournament of Champions -kilpailussa oli tuloksellisesti avauspäivää pari pykälää vahvempi. Tulos 70 nosti Castrenin yhteistulokseen -2, ja hän lähtee viikonlopun kierroksille jaetulta 12. sijalta.

Toistamiseen kierroksensa 10. reiältä käynnistänyt Castren aloitti päivänsä vahvasti. Hän oli kuuden pelaamansa reiän jälkeen jo kolme alle parin, mutta vahvan alun jälkeen birdiejä ei enää kovasta yrityksestä huolimatta näkynyt. Päivän jälkimmäiselle puolikkaalle syntyi kierroksen ainoa bogi.

Castren osasi nimetä heti kierroksen päätteeksi syyn, miksi perjantaina tulos oli avauspäivää parempi.

”Tänään oli vähän parempaa puttaamista. Niillä väylillä, missä missasin griinin lähestymisellä, sain paikattua parit hyvällä puttaamisella. Siitä oikeastaan se erotus tuloksessa eilisen ja tämän päivän välillä syntyi”, 27 kertaa putteria toisella kierroksella käyttänyt Castren kertoi.

Vaikka ero kilpailun kärjessä jatkavaan Brooke Hendersoniin (-11) on reilu, pääsee Castren kuitenkin hyvistä lähtökohdista kahteen viimeiseen päivään.

”Tämä oli kauden ensimmäinen kierros alle parin. Tästä on ihan hyvä lähteä viikonloppuun.”

Kilpailun kärjessä paahtava Henderson pelasi perjantaina kuuden birdien siivittämänä tuloksen 66. Neljän birdien putki väylille 1–5 oli päivän ehdoton kohokohta.

Julkkisten kilpailussa pelaava Tuukka Rask on kahden päivän jälkeen sijalla 35. Hän on kerännyt kilpailun puoliväliin mennessä 44 pistettä.

Vähemmän vakavassa kilpailussa kärkipaikalle nousi entinen tennisammattilainen Mardy Fish. Hänellä on 78 pistettä. Golflegenda Annika Sörenstam on toisena 69 pisteellä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje