Kankealle Castrenille takapakkia voittajien kilpailun tuloslistalla - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Kankealle Castrenille takapakkia voittajien kilpailun tuloslistalla

Neljä bogia takaysillä tiputtivat hyvin päivänsä aloittaneen Matilda Castrenin tuloslistalla top 20:n ulkopuolelle. Kuva: Getty Images

Kukonlauluun kentälle joka aamu lähtenyt Castren on tyytyväinen, että sunnuntain lähtöaika on hieman myöhemmin.

Matilda Castrenin kolmas kierros Tournament of Championshipissa ei sujunut suunnitelmien mukaisesti. Kaksi birdieä sisältänyt etuysi saatteli suomalaisen hyvin matkaan, mutta takaysille tulleet neljä bogia pudottivat hänet sijalle 21 (par).

Koko alkuviikon ajan alaselän kireydestä kärsinyt suomalainen kävi hoidattamassa vaivaansa perjantaina fysioterapeutilla. Selkä notkistui, mutta siitä seurasi peliin lisähaasteita.

”Nyt kun se oli vähän parempi, niin missit olivat vähän molemmin puolin, kun aiempina päivinä ne olivat aina oikealla. Nyt ei pystynyt yhtään aavistamaan, mihin missaa. Se vähän vaikeutti peliä”, seitsemän väylä- ja 11 griiniosumaa lyönyt Castren kertoi.

Mihinkään selittelyyn Castren ei halunnut haasteiden kanssa lähteä, kun hän kertoi toisestakin tällä viikolla vaivanneesta asiasta.

”Unta on ollut liian vähän viimeisinä päivinä, kun on ollut niin aikaiset lähtöajat. Kellot ovat soineet neljän ja viiden välillä. Alkaa vähän painamaan, vaikka olen mennyt aikaisin nukkumaan. Mutta niin aikaisin ei pysty menemään nukkumaan, että saisi nukuttua täydet tunnit.”

Sunnuntaille Castren lähtee hakemaan hyvää lopetusta kisaviikolle.

”Huomenna yritetään parantaa.”

Castrenilla on matkaa kärkipäähän jo sen verran reilusti, että sunnuntaina hän voi lähteä kentälle rennoin mielin. Kaikki edeltä otettavat päänahat ovat plussaa, eikä muutaman sijan menetystä tarvitse pelätä kauden avauskilpailussa.

Kilpailun johtoasemassa alusta asti ollut Brooke Henderson on yhä piikkipaikalla, kun hän on kolmannen kierroksen takaysillä. 15 pelatun reiän jälkeen tulokseen -13 siirtyneen Hendersonin etumatka on kuitenkin kutistunut, kun Nelly Korda ja Nasa Hataoka ovat nousseet jo kahden lyönnin päähän.

Pro-Am-kilpailussa pelaavan Tuukka Raskin kolmas kierros oli täynnä haasteita. Vain 14 pistettä kierrokseltaan kerännyt jääkiekkoeläkeläinen tippui tuloslistalla sijalle 44.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje