28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Nordic League

Ilari Saulo kiilasi Great Northernin NL-turnauksen paalupaikalle

Ilari Saulo taistelee torstaina Nordic Liigan kilpailun voitosta. Kuva: Getty Images

Myös Kim Koivu kärkkyy Tanskassa kärjen tuntumassa.

Ilari Saulo (-2) jatkoi vahvoja otteitaan Odensen seudulla Tanskassa meneillään olevassa Nordic Liigan kilpailussa. Hän pelasi Great Northern Challenge -kilpailussa toistamiseen tuloksen 71, ja nousi 36 reiän jälkeen kärkipaikalle.

Ruotsin Jesper Sandborg ja Tanskan Oskar Ambrosius ovat Saulon kanssa samassa tuloksessa.

”Vakaata peliä viimeiset pari päivää. Kova tuuli on tehnyt pelaamisesta paikoitellen todella haasteellista. Maltti on valttia, rauhassa mennään eteenpäin”, Saulo kertoi.

Saulo on sijoittunut tällä kaudella kahdesti top 10:een Nordic Liigan kilpailuissa. Paras sijoitus on peräisin toukokuussa käydystä Gamle Fredrikstad Openista, jossa hän oli viides. Saulo on yltänyt urallaan kerran kolmen parhaan joukkoon Pohjoismaiden kiertueella.

Suomalaisista myös Kim Koivu (par) pelaa Tanskassa hyvää kilpailua. Hän lähtee päätöspäivään jaetulta viidenneltä tilalta. Eroa kärkeen on kaksi lyöntiä.

Antti Ahokas (+1) on sijalla T11 ja Matias Honkala (+2) löytyy viisi pykälää alempaa.

Navakka tuuli on vaatinut kilpailussa veronsa. Tiistain kierroskeskiarvo oli 75,54, eikä keskiviikkonakaan (74,86) tuloksilla juhlittu. Vain neljän pelaajan tulos alittaa parin.

Great Northern Challenge kuuluu Ecco Tourin suurimpiin kisoihin. Pisteitä on jaossa tuplamäärä ja voittaja kuittaa vajaat 13 500 euroa palkintorahaa.

Kärkiryhmä Ilari Saulo-Jesper Sandborg-Oskar Ambrosius aloittaa kolmannen kierroksen Great Northern Golf Resortissa kello 9.55 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje