23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Golfmasuuniin valittu ensimmäiset pelaajat

Joonas Granberg valittiin Golfmasuunin suojiin.

”Huhtikuun 12.- 21. pidettiin Golfmasuunin ensimmäinen ulkomaanleiri, jonka aikana pelaajat, valmentajat sekä toimihenkilöt oppivat tuntemaan toisensa paremmin. Leirin lopulla pidettiin FIM -leirikilpailu, joka sekin toimii yhtenä osana valintaa”, kerrotaan säätiön tiedotteessa.

Leirikilpailun ohella tärkeitä valintakriteereitä ovat olleet aikaisempien vuosien golfmenestys, pelaajan osoittama asenne sekä tavoitteet ja pelaajan potentiaali. Pelaajat golfmasuunissa on porrastettu kolmiasteisesti.

Ensimmäisen tason pelaajiksi valikoitui joukko rutinoituneita kilpailijoita: Kaisa Ruuttila, ThomasSundström, Peter Erofejeff, Joonas Granberg ja Pasi Purhonen.
Toisella tasolla säätiön suojissa ovat Janne Mommo, Henri Lipsanen, Matti Ojala, Jani Perttilä, Tuomas Sistonen, Tommi Laitto, Tuomas Pollari, Jonne Asikainen ja Sohvi Härkönen.
Kolmannelle tasolle valikoituivat Ari Savolainen ja Markku Antinkoski.
”Kokemus on osoittanut, että pelkkä raha ei johda hyviin tuloksiin vaan tarvitaan uusia tapoja ajatella ja tehdä asioita. Tästä syystä juuri valmennus ja koulutus koetaan toiminnassamme tärkeäksi ja tietynlaiseksi Golfmasuunin kivijalaksi. Säätiön yksi tärkeimmistä tehtävistä on mahdollistaa pelaajille parhaat mahdolliset olosuhteet ammattimaiselle harjoittelulle sekä kilpailemiselle. Tähän peilaten, Golfmasuuni odottaa pelaajilta ammattiurheilijamaista asennetta tekemiseen, rohkeutta pelata ja ajatella isosti, rehellisyyttä omasta toiminnasta ja tietenkin hyviä tuloksia kilpailuista”, Golfmasuuni jatkaa tiedotteessaan.
Golmasuunin lajitekniikasta ja valmennuksen koordinoinnista vastaa vuonna 2010 Timo Rauhala. Yhteistyössä muiden valmentajien kanssa säätiön valmennusta suunnittelee säätiön toiminnanjohtaja Anssi Kankkonen. Fyysistä harjoittelua valmentaa Markku Siivonen ja kehon hoidosta ja kartoituksesta vastaa Markku Keränen.

Golfmasuunin kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje