25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Elmeri Kakolle etsitään lastenhoitajaa Floridaan

Minea Blomqvist ja Roope Kakko saavat elokuun lopulla tarvitsemaansa apua Elmerin hoitamiseen. © Getty Images

Minea

Minea Blomqvist ja Roope Kakko ovat päättäneet ratkaista suurimmat lastenhoitohaasteensa palkkaamalla oman hoitajan pojalleen Elmerille jota nykyään varsin yleisesti myös Elmoksi kutsutaan . Valittavalla on edessään varmasti mielenkiintoinen ja matkustamista sisältävä pesti joka alkuvaiheissaan on kaavailtu 6-12 kuukauden mittaiseksi. Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta lastenhoidosta, alan koulutusta, hyvää asennetta sekä rakkautta lastenhoitotyötä kohtaan.

Isovanhemmat Kirsti ja Seppo Blomqvist ovat ainakin alkuvaihessa kartoittamassa hakijoita, ilmoitus työpaikasta julkaistiin loppuviikosta työ-ja elinkeinoministeriön sivuilla. Hakuaika loppuu 9.8 kello 14.00.

”Minulle kerrotun mukaan hakemuksia ja tiedusteluja on tullut jo erittäin runsaasti, mikä on tietysti iloinen asia”, tiistaina Irlantiin kilpailuatkalle lähtevä Minea Blomqvist kertoi maanantaina.

Blomqvist pelaa Irlannin kisan lisäksi Talissa Finnair Mastersin, syyskuussa on edessä matka Orlandoon, josta käsin hän pelaa muutaman LPGA Tourin kisan ja valmistautuu samalla kauden 2011 koitoksiin. Roope Kakon päätyömaa on Challenge Tour. Seitsemättä kauttaan Euroopan kakkoskiertuetta pelaava Kakko on pohtinut vakavasti PGA Tourin karsintoihin ilmoittautumista.

Teemu Tyry

Elmerille hoitaja Floridaan

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje