25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Blomqvist-Kakko palaa sorvin ääreen

Minea Blomqvist-Kakolla on takanaan lähes kahden kuukauden kilpailutauko © Getty Images

Minea Blomqvist-Kakko on viettänyt kisoista lähes kahden kuukauden tauon ja harjoitellut kotimaassa. LET:lla oli hiljainen heinäkuu, tähtien kisaan Evian Mastersiin ei suomalaispelaajilla ollut asiaa, ainoa avoin kisa käytiin Etelä-Afrikassa.

Minea Blomqvist Kakko on viimeksi kisannut ennen juhannusta, syyskaudeksi hän otti tavoitteekseen ongelmakohdan, draivien parantamisen. Työn tuloksia mitataan perjantaista eteenpäin Killeen Castlen kentällä Irlannissa, jossa pelattiin syyskuussa 2011 Solheim Cup, aiemmin saman kauden aikana myös naisten Irish Open.

Suzann

Suzann Pettersen voitti viime vuonna kolmen kierroksen kisan yhteistuloksella 18 alle parin &copy Getty Images

Molemmissa kisoissa Suzann Pettersen oli sankarittaren roolissa, hän on myös tällä kerralla ykkössuosikki. Mukana on kova katras LET:n tähtipelaajia, joten suomalaiset saavat esittää parastaan menestyäkseen. Palkintopotissa on tavallista muhkeampi kokonaispotti, 350.000 euroa.

Blomqvist- Kakko lentää Irlannista suoraan USA:han jossa hän pelaa näillä näkymin kolme kilpailua ennen paluutaan Eurooppaan.

Ursula Wikström on saavuttanut kauden aikana kaksi kakkostilaa, sijaluku rahalistalla on upeasti 17:s. Blomqvist-Kakko on saman listan 62:s, paras saavutus neljässä kisassa on kuudes tila Turkista.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje