11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Blomqvist-Kakko ja Wikström kärkikamppailussa Intiassa

Minea Blomqvist-Kakko pelasi tasaisen laadukkaan avauskierroksen Intiassa. Kuva: LET/Tristan Jones

Naisten Euroopan kiertueen Intian kilpailun, Hero Women’s Indian Openin, avauskierroksen jälkeen tuloslista on suomalaisittain ilahduttavaa luettavaa: Minea Blomqvist-Kakko (par) on parhaana suomalaisena kilpailussa jaetulla neljännellä sijalla, Ursula Wikström (+1) jaetulla kuudennella ja Noora Tamminen (+4) jaetulla 27:nnellä.

Blomqvist-Kakko suoriutui omasta kierroksestaan kolmella birdiellä ja kolmella bogilla. Myös Wikström teki kolme birdietä, mutta bogeja kertyi yksi enemmän.

”On aika hurja kenttä ja aika haastavia lipunpaikkoja varsinkin takaysillä. Suurimmat vaikeudet on griineillä ja niille pääsemisessä. Mikään ei tullut tänään helpolla, vaan joutui taistelemaan kaikilla mahdollisilla keinoilla”, Wikström viestitti.

Neljä birdietä tehtailleen Tammisen korttia rumensivat kahden bogin lisäksi kaksi triplabogia. Niistä toinen syntyi par-kolmosella ja toinen par-nelosella.

”Tänään lyöminen ja puttaaminen tuntuivat koko ajan hyvältä, mutta pari huonoa lyöntiä kostautui vähän liian paljon ja molempiin tuli tripla. Lipunpaikat oli tänään tosi vaikeita ja aina kun missasi griinin, niin jäi todella vaikea chippi. Griinit on nopeat ja kovat. Onneksi sain puristettua loppuun pari birkkua”, iloitsi Tamminen urakkansa jälkeen.
”Kentästä pakko sanoa sen verran, että tämä on ehdottomasti vaikein mitä meillä on oman ammattilaisurani aikana LETillä ollut. Koko ajan pitää olla varpaillaan, kun edessä on aina jotain ihmeellisi virityksiä. Takaysi on avattu vasta kolme viikkoa sitten ja pääsimme korkkaamaan sen nyt tässä kisassa ensiämäisen kerran.”

DLF Golf & Country Clubin kenttä oli perjantaina hankalasti kesytettävissä. Kisan 114 pelaajan joukosta löytynyt kuin kolme parin alittavaa tulosta.

Kisan kärkipaikan otti perjantain haltuunsa Tanskan Emily Kristine Pedersen tuloksella kaksi alle parin. Toisen sijan jakavat tuloksella yksi alle parin Thaimaan Saraporn Chamchoi, Italian Guilia Sergas.

Sami Sarpakunnas

Juttua on päivitetty kello 15.35 kaikkien pelaajien saatua kierroksensa päätökseen.
Noora Tammisen kommentit lisätty kello 22.40.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje