18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters

Augusta National suunnittelee ottavansa rajatun määrän yleisöä huhtikuiseen Mastersiin

Marraskuussa pelattu Masters Tournament päättyi Dustin Johnsonin voitonjuhliin. Kuva: Getty Images.

Masters palaa huhtikuussa omalle paikalleen. Augusta National haluaa palauttaa myös yleisön kentän laidalle.

Syys-Masters pelattiin ilman yleisöä. Eikä se niin kamalaa ollut. Päinvastoin, tv-katsojalle se oli ainutkertainen mahdollisuus nähdä koko Augusta Nationalin upea kenttä näkymiä normaalisti rajoittavan yleisömeren sijaan.

Eivätkä pelaajatkaan pahemmin tuntuneet kärsivän. Ja silti, jos heiltä asiaa kysyttäisiin, kaikki haluaisivat pelata yleisömassojen edessä. Se saa ammattiurheilijat syttymään ja pystymään parhaimpaansa.

Huhtikuussa, tarkemmin 8.–11. pelataan järjestyksessään 85:s Masters Tournament. Silloin kentän laidalla nähdään yleisöäkin, ilmoitti kisan järjestämisestä vastaava Augusta National Golf Club hiljattain. Yleisömäärä tulee olemaan vain murto-osa normaalista, eikä tarkkaa lukua vielä ole haluttu sanoa.

”Menestyksekkään marraskuisen Master Tournamentin perusteella, jossa paikalla oli vain välttämätön henkilökunta, olemme vakuuttuneet siitä, että pystymme ottamaan huhtikuussa kisaan rajatun määrän yleisöä. Tulemme soveltamaan käytäntöjä ja toimintamalleja, jotka takaavat kaikkien turvallisuuden. Mikään ei ole, tai tule olemaan, tärkeämpää kuin ihmisten hyvinvointi”, Augusta National lausui ulostulossaan.

Hyviä uutisia saivat samalla ne ihmiset, jotka onnistuivat voittamaan Mastersiin liput arvonnassa. Vaikka ovet eivät heille tänä keväänä avautuisi, on heillä jotain mitä odottaa.

”Tulemme tekemään parhaamme, jotta lipun hankkineet pääsevät kisaan 2022”, Augusta Nationalin puheenjohtaja Fred Ridley sanoi.

Kisan yhteydessä on tarkoitus järjestää Augusta National Women’s Amateur ja Drive, Chip & Putt -kisan kansallinen finaali, joita ei marraskuussa järjestytty.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje