7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Linna Golfiin uusi käytäntö: ruuhka-aikoina lähdetään kahdelta tiiltä

Lähtöaikauudistusta kokeiltiin Linna Golfissa pienimuotoisesti jo viime kaudella.

Linna Golfissa lähdetään tällä kaudella kysytyimpinä aikoina kentälle kahdelta tiiltä. Pelaajat aloittavat kierroksen samanaikaisesti joko 1. tai 10. tiiltä.

”Haluamme tarjota lähtöaikauudistuksella pelaajillemme enemmän parempia peliaikoja”, sanoo Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

Linna Golfissa suosituimmat lähtöajat ovat viikonloppuisin aamupäivisin klo 9–11 ja iltapäivällä puolen päivän jälkeen sekä arkisin klo 14:n jälkeen.

”Osalle pelaajistamme on jouduttu myymään viime kausina ei oota, koska kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet haluamaansa aikaan kentälle. Uudistuksen avulla meillä on parempi valmius vastata ruuhka-aikojen kysyntään”, Koivu sanoo.

Linna Golfin väki uskoo, että uudistus parantaa myös palvelua.

Tänä kesänä lähdöt alkavat viikonloppuisin kahdelta tiiltä kysytyimpänä aikana noin klo 9–11, jonka jälkeen lähtötiit suljetaan kahdeksi tunniksi. Uudet lähdöt starttaavat molemmilta lähtöpaikoilta heti klo 13 jälkeen.

Ajatus uudistukselle on kytenyt mielessä parin kesän ajan ja pienimuotoisesti sitä kokeiltiin jo viime kaudella. ”Meillä Linna Golfissa tämä järjestely on mahdollinen, sillä molemmat lähtötiit sijaitsevat golfklubilla”, sanoo Honkalehto.

Linna Golfin väki uskoo, että uudistus parantaa myös palvelua, sillä ravintolan on jatkossa helpompi varautua ruuhkiin esimerkiksi lounasajan ympärillä. Lisäksi kauden loppupuolella syys- ja lokakuussa useammat pelaajat ehtivät vielä pelata valoisaan aikaan.

Kahden tiin lähtöjä tullaan soveltamaan kauden aikana myös kisapäivinä arkisin. Linna Golfin kenttä aukeaa lauantaina 4. toukokuuta.

Lähde: Linna Golfin tiedote

Lue seuraavaksi: Linna Golf joustaa hinnoittelussaan: ”Otamme mallia maailmalta”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje