18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Espoo Golf ja Suur-Helsingin Golf esittelivät Suur-Espoon pelioikeuden

SHG:n, EGS:n ja Gumböle Golfin yhteistyö synnytti neljä kenttää käsittävän yhteispelioikeuden. Kuva SHG:n Lakiston kentältä.

SHG:n osakkaat, EGS:n jäsenet sekä Gumböle Golfin osakkaat voivat hankkia kausipelioikeuteen rinnastettavan laajennuksen 100 euron lisähinnalla.

Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin toiminnan saman brändin alle koonnut Espoo Golf on luonut yhteistyössä Suur-Helsingin Golfin kanssa niin sanotun ”Suur-Espoon pelioikeuden”. Tämä merkitsee sitä espoolaisille ja lähellä asuville pääkaupunkiseutulaisille on nyt tarjolla neljä kenttää kattava pelioikeustuote.

Suur-Helsingin Golf Oy on usean vuoden ajan vastaanottanut omia osakkeitaan ja pyrkinyt aktiivisesti tervehdyttämään osakemarkkinaa erilaisin toimin. Myös uusi kumppanuus halutaan nähdä osakkuutta tukevana toimena.

”Pyrimme tuottamaan SHG:n osakkeeseen koko ajan merkittäviä etuuksia, jotta SHG:n osakkeen omistaminen on mielekästä ja järkevää. Mielestäni olemme tehneet yhtiössä hyviä päätöksiä asian suhteen ja ilokseni voin todeta, että SHG:n osakemarkkina on tällä hetkellä hyvässä myötätuulessa”, kenttäyhtiön toimitusjohtaja Jarkko Raski sanoi.

Kolmen vuoden ajan Espoo Golf on tehnyt yhteistyötä GoGolfin kanssa muun muassa Play63-pelioikeuden muodossa, mutta siitä on päätetty luopua vuonna 2021.

”Play63 oli siihen ajan hetkeen hyvä tuote, kun GoGolfilla oli vain Kurkin kenttä, joka oli gumböleläisille ollut lisäkenttänä jo vuosia. Samoin olisi voinut ajatella olleen myös Hill Side Golfin, mutta sinne ei jostain syystä Espoo Golfin pelaajat suuremmin joukoin olleet innostuneita lähtemään. Pelaajien antamalla palautteella päädyimme kokeilemaan tiiviimpää yhteistyötä SHG:n kanssa”, perustelee 1+2 vuotista sopimusta Espoo Golfin toimitus- ja toiminnanjohtaja Markku Ignatius.

Gumböle Golf on ollut vuoden 2019 alusta lähtien osa Espoo Golfia.

Itse tuote on yksinkertainen ristiinpelioikeus, jossa SHG:n osakkaat, EGS:n varsinaiset jäsenet sekä GG Oy:n osakkaat voivat hankkia kunkin kentän kausipelioikeuteen rinnastettavan laajennuksen 100 euron lisähinnalla. Kausipelaajien ja esimerkiksi niin sanotun nuoriso- ja opiskelijapelioikeuksien kohdalla lisähinta on 200 euroa.

Tuotetta tullaan myymään vain rajoitettu määrä, koska kaikilla kentillä halutaan varmistaa myös ajanvarausmahdollisuudet. Espoossa tällä hetkellä asuvien golfareiden määrä oli Golfliiton mukaan (per 31.8.2020) noin 20 300 (kasvua n. 4000 vrt. 2019), joka on lähes 14 prosenttia suomalaisista golfin harrastajista.

Espoon väkiluku oli vuodenvaihteessa 2020 yhteensä 289 735. Heistä 7– 85 -vuotiaita, joiden voidaan katsoa edustavan golfin kannalta sopivaa ikähaarukkaa, oli yhteensä 260 794 asukasta. Näin ollen espoolaisten golfareiden osuus kaupungin väkilukuun suhteutettuna on noin 8 prosenttia, joka lienee yksi korkeimpia koko Suomessa.

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje