21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkentänhoito

Toro – golfkoneiden edelläkävijä yli sadan vuoden kokemuksella

Yhteistyössä yhteistyossa

Maailman suurin golf- ja viheraluekoneiden valmistaja Toro tarjoaa yli sadan vuoden kokemuksella parhaat ratkaisut golfkenttien hoitotöihin. Ylivertainen laatu ja luotettavuus, paras ajettavuus, helppo huollettavuus ja laaja mallivalikoima ovat tehneet Torosta golfkoneiden markkinajohtajan niin maailmalla kuin Suomessakin.

Torolla on alallaan eniten patentteja, mikä kertoo jatkuvasta tuotekehittelystä ja innovatiivisuudesta; halusta löytää koko ajan parempia ratkaisuja. Pelaajille tämä tarkoittaa laadukkaampia ja paremmin hoidettuja golfkenttiä. Koneiden käyttäjille Toro tarjoaa helppokäyttöisiä ja entistä tehokkaampia ja taloudellisempia koneita. Parasta pelipintaa taloudellisesti ja tehokkaasti – ei ollenkaan huono yhtälö!

Yksilölliset ratkaistu eri tarpeisiin

Toron laajasta mallivalikoimasta löytyy oikea ratkaisu kenttien erilaisiin olosuhteisiin, tarpeisiin ja taloudellisiin resursseihin. Jokainen kenttä on erilainen, minkä tulee näkyä myös kenttien erilaisissa konekannoissa. Vaikka mallivalinta usein onkin enemmän tai vähemmän kompromissi, antaa esim. Toron seitsemän 5-yksikköisen kelaleikkurin valikoima mahdollisuuden valita jokaisen kentän väylille ”sen oikean leikkurin”. Laajentunut mallivalikoima onkin tehnyt oikeastaan kaikista golfkentän konehankinnoista valintakysymyksen. Avoin yhteistyö konehankinnoissa on edellytys parhaaseen ratkaisuun. Asiakas tuntee ja tietää kenttänsä olosuhteet ja tarpeet, mutta ei enää välttämättä tunnekaan kaikkia tarjolla olevia malleja ja niiden lisävarusteita. Ja toisaalta myyjäkään ei osaa tarjota oikeita koneita saamatta asiakkaalta tärkeitä tietoja kentästä ja hoitokoneille asetetuista kriteereistä. Avoimessa keskustelussa, jossa vieläpä kyseenalaistetaan aiempia valintoja ja työtapoja, voidaan myös löytää uusi näkökulma konevalintaan, jossa hyödynnetään uudet konemallit ja niiden lisävarusteet. Tähän yhteistyöhän on Toron maahantuojana Suomessa vuodesta 2000 toimineella Oy Hako Ground & Garden Ab:lla tarjota rautainen golftiimi, jonka yhteenlaskettu golfalan työkokemus on yli 90 vuotta.

Takana hyvä vuosi – edessä vielä parempi!

Tänä vuonna Toro golfkoneiden esittelyjä on pidetty kentillä ennätysmäärä, mikä lupailee hyvää myyntiä myös ensi vuodelle. Jonkun verran demokoneita käytetään asiakaskentillä lisäreservinä suuremmissa kilpailuissa, mikä kertoo hyvien asiakassuhteiden monimuotoisuudesta ja niiden tuottamasta lisäarvosta kentille. Pyrkimyksenä onkin laajempi ja pitkäaikaisempi yhteistyö kuin vain yksittäisen koneen ostaminen ja myyminen. Erilaiset joustavat rahoitusratkaisut, kaluston ulkoistamishankkeet, demokoneiden pidempiaikaiset ”lainaukset” ja muut yhteistyön muodot ovat entistä useammin tärkeässä roolissa Hakon ja asiakaskenttien välisessä yhteistyössä.

Alkanut syksy ja tuleva talvi ovat jälleen sitä aikaa kun golfkentillä pohditaan tulevia konehankintoja. Tehdäänpä päätöksiä sitten ”kone kerrallaan” tai osana laajempaan kumppanuutta, pitäisi ratkaisujen perustua itse koneiden laatuun, kestävyyteen, taloudellisuuteen, ja nämä kaikki nimenomaan koneen koko elinkaari huomioituna. Lisäksi kannattaa pohtia, mitä lisäarvoa konetoimittaja tuo kokonaisuuteen. Tehdään siis tulevinakin kuukausina hyviä hankintapäätöksiä!

Alla olevasta videosta aukeaa Toro-maailma osana suomalaista golfkentänhoitoa.

Teeltä greenille – Toro – Count on It.

Hakoon yrityksenä ja Hakon tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin pääset tutustumaan tarkemmin toisaalla Golfpisteen kentänhoito-osiossa.

Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta.

Hako on muutakin kuin Toro!