16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkentänhoito

Toron tiimi tutuksi – ASIANTUNTEMUSTA TIILTÄ GRIINILLE

Yhteistyössä yhteistyossa

Toron tiimi palvelee kotimaisia kenttäyhtiöitä, seuroja ja kenttämestareita kokemuksen tuomalla ammattitaidolla edustamiensa tuotteiden koko elinkaaren ajan. Jo hankintahetkellä tarjotusta asiantuntija-avusta lähtien. Hakon Toro tiimin yhteenlaskettu monipuolinen golfalan kokemus lähentelee 90 vuotta, mikä antaa erinomaiset edellytykset onnistuneelle yhteistyölle ja oikeille ratkaisuille.

Golfiin kytkeytyvistä tuotteista ja niiden myynnistä vastaavat Petri Aaltonen ja Jesse Kaan ovat itse aloittaneet kentänhoitajina 1990-luvun alkupuolella. Molempien tie vei aikanaan myös kenttämestariksi.

Aaltonen piti kenttämestarina huolen Yyterin kentän kunnosta kolmen vuoden ajan ennen kuin maisema vuonna 2001 vaihtui Tammer Golfiin. Kenttämestarikokemusta kertyi yhteensä kahdeksan vuotta. Kaan tutustui alaan Laukaassa ennen muuttoa Pickalaan, jossa toimi muun muassa Park-kentän apulaiskenttämestarina ja lopulta vuodet 2009–2014 kolmen kentän kokonaisuudesta vastaavana mestarina. Vuosituhannen alkuun sijoittui myös vuoden mittainen opintomatka Skotlantiin.

Rautainen tuntuma luonteeltaan erilaisiin kenttiin ja kentänhoidon arkeen antaa molemmille erinomaiset eväät vertaistuen ja perusteltujen näkemysten tarjoamiseen.

”Me emme myy hevosvoimia ja vaikkapa voimansiirtoon liittyvää nippelitietoa”, sanoo Aaltonen. ”Me haluamme tarjota sitä, mistä uskomme olevan eniten hyötyä kunkin kentän yksilöllisiin tarpeisiin. Haemme asiakkaiden kanssa yhdessä sellaisia ratkaisuja, joilla saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos kenttäyhteisön valitseman hoitotason, paikallisten olosuhteiden ja käytettävissä olevien resurssien ehdoilla.”

Yhteistyö kotimaisten kenttien kanssa sujuu. Aaltosen mukaan Toron tuotteita on hänen vuonna 2006 alkaneen vetovastuunsa aikana myyty jo yhteensä 105:lle kentälle. Tämänhetkiseksi markkinaosuudeksi kentänhoidon kokonaisuudessa hän arvioi noin 65 %.

Elokuussa 2018 myyntitiimissä aloitti Teemu Vaalio. Teemun taustana on niin ikään kentänhoito, mutta golfin sijasta kokemusta on kertynyt jalkapallokentiltä. Kentänhoitajan ja myöhemmin liikuntapaikkamestarin työkokemusta on yhteensä n. 7 vuotta. Ja taskussa ovat liikuntapaikan hoitajan ja liikuntapaikkamestarin ammattitutkinnot. Lisäksi nykyiseen myyntityöhön eväitä on antanut Bachelor of Business Administration opinnot. Ja kun vielä harrastuksena on golf, niin Teemu täydentää loistavasti Hakon golftiimiä.

Syksyllä 2017 Hakolla aloitti teknisenä tukena Tapani Rasi, joka on työskennellyt golfkoneiden parissa lähes 20 vuotta. Kokemusta on kertynyt eri tuotemerkeistä ja jo ennen työskentelyä Hakolla, Tapani tiesi Toron laadun ja toiminnalliset vahvuudet. Lähempi tutustuminen Toroihin on entisestään vahvistanut Tapanin käsitystä merkin ylivertaisuudesta. Tapanin monipuolisen kokemuksen ja parantuneiden korjaamon puitteiden ansiosta Hako on entistä enemmän tarjonnut kentille koneiden kausihuoltoja ja talven aikana tehtäviä perusteellisia kunnostuksia – merkistä riippumatta.

Toisena teknisenä tukena apua myyntiin ja asiakaspalveluun tarjoaa edelleen Jouni Ahlholm, jolla on golf- ja viheralan tuotteista kokemusta yli 20 vuoden ajalta. Jatkossa Jouni työskentelee entistä enemmän kiinteistöhoitokoneiden parissa.

Koneiden varusteluun kiinnitetään erityishuomiota, mikä tarkoittaa muuan muassa sitä, että koneet on jo luovutettaessa säädetty asiakkaan toiveita vastaavalla tavalla. Teknisen tuen rooli toimitusten yhteydessä on tärkeä ja perusteellisella käyttö- ja huoltokoulutuksella varmistetaan koneiden oikeanlainen käyttö ja ylläpito.

”Meidänkin elämämme helpottuu, kun asiakkaat osaavat käyttää laitteita oikein ja saavat niistä parhaan mahdollisen hyödyn irti.”

Yhteystiedot:

Petri Aaltonen, Business Director
040-587 4045

Jesse Kaan, Sales Manager
040-514 0286

Teemu Vaalio, Sales Manager
040-706 7882

Tapani Rasi, Technical Support
040 138 0337

Jouni Ahlholm, Technical Support
040-572 4441

etunimi.sukunimi@hako.fi