Golfkentänhoito |
31.3.2018

Toro & Hako -esittelyt

The Toro Company on maailman suurin golf- ja viheraluekoneiden valmistaja.
Mainos

TORO

 

Vuonna 1914 perustettu amerikkalainen The Toro Company on maailman suurin golf- ja viheraluekoneiden valmistaja. Sillä on edustus yli 90 maassa eri puolilla maailmaa ja se on markkinajohtaja golfkoneissa maailmanlaajuisesti: Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja myös Suomessa.

Toro on golf- ja viheraluekonemerkkien edelläkävijä ja isoista valmistajista ainoa, jonka päätuotteita kyseisen segmentin laitteet ovat. Yhtiöllä on jatkuvan tuotekehittelyn ja testauksen myötä eniten alan patentteja (yli 15 000). Tämä takaa koneiden laadun, kestävyyden, käytön helppouden, huolettavuuden ja leikkuujäljen.

Koneiden ja niiden toimittamisen lisäksi keskeinen arvo ja tavoite on asiakkaiden auttaminen: tekninen tuki, käyttökoulutus ja viheralueiden hoitamiseen liittyvä ammattitaito.

Golf- ja viheraluekoneiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kuluttajaleikkurit, lumilingot, kastelulaitteet ja erilaiset ympäristöurakointiin liittyvät koneet kuten esimerkiksi kantojyrsimet, vaakaporat ja pienkuormaajat.

Toro.com

HAKO

 

Saksalainen Hako Group on perustettu 1948. Yhtiö on maailman johtava laadukkaiden siivous- ja kiinteistöhoitokoneiden valmistaja. Konsernin liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa ja sillä on toimintaa kaikilla mantereilla 65 maassa. Euroopan lisäksi tehtaita on Pohjois-Amerikassa ja työntekijöitä kaikkiaan yli 2000. Hako Group puolestaan kuuluu maailmanlaajuiseen teollisuusyhtymä Possehl Grouppiin, jonka liikevaihto on 3,5 miljardia Euroa ja työntekijöitä 12 000.

Suomessa toimiva Oy Hako Ground & Garden Ab perustettiin 1997 ja se on osa Pohjoismaista konsernia, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Suomen myyntikonttorin liikevaihto on noin 10 miljoonaa ja henkilöstön määrä 25.

Omien siivous- ja kiinteistöhoitokoneiden myynnin lisäksi Hako toimii Pohjoismaiden lisäksi Ranskassa ja Sveitsissä Toron golf- ja viheraluekoneiden maahantuojana. Syksyllä 2017 Hako aloitti Suomessa Yamaha golf- ja hyötyajoneuvon maahantuojana. Lisäksi Suomessa Hako tuo maahan Kioti-traktoreita ja Foley-teroituskoneita.

Myynnin lisäksi Hako tarjoaa varaosat ja huoltopalvelut kaikille edustamilleen tuotteille.

Hakon uudet toimitilat valmistuivat loppuvuodesta 2017 Vantaan Hakkilaan. Noin 3000 m2:n tilat tarjoavat asianmukaiset puitteet varastolle, korjaamolle ja myynnille.

Hako.fi

Hako.com

Yhteystiedot:

Petri Aaltonen, Business Unit Manager
040-587 4045

Jesse Kaan, Sales Manager
040-514 0286

Tapani Rasi, Technical Support
040 138 0337

Jouni Ahlholm, Technical Support
040-572 4441

etunimi.sukunimi@hako.fi

Teksti: Yhteistyössä Oy Hako Ground & Garden

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.