21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][24]
KilpailuaSuomalaista

Liikaa ennätyksiä The Openissa ja muissa linkskisoissa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Liikaa ennätyksiä The Openissa ja muissa linkskisoissa

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1161281 Ilmoita asiaton viesti

  Tänään se taas nähtiin: The Openin etukäteen mainostettu ”vaikea” ja ”armoton” Royal Birkdalen kenttä oli pelaajille kolmannella kierroksella helppo nakki tai helposti syötävä fish&chips. Kentällä tehtailtiin kaikkien aikojen kovin majoreissa tehty tulos 62 ja ilmeisesti ennätysmäärä pelaajia on myös kolmen päivän jälkeen alle parin (brittiselostajien mukaan).
  Eihän tämä ole tänä vuonna mitään uutta. US Openin ns. linkskentällä lyötiin myös ennätysalhaisia tuloksia, Irish Openissa (links) alitettiin entinen 4-kierroksen ennätys (nyt -24) ja viime viikon Scottish Openissa lyötiin uusi kenttäennätys (64).
  Alan TV-katsojana jo väsyä näihin tuulettomiin linkskenttiin, jossa pelaajat pitävät ennätyksiä pilkkanaan. Lassi Tilander ja Asko Arkkola jo aikoinaan Nelosen majorselostajina valittelivat sitä että ”Skotlannissa ja linkskentillä tuulee AINA, mutta ei juuri nyt” – eli ei tässä vissiin mitään uutta ole. OK, eilen perjantaina tuulikin, mutta aika helposti useimmat huippupelaajat kentän selvittivät. Kisajärjestäjät, antakaa nyt heinän kasvaa kunnolla ennen kisoja ja kaivakaa lisää syvyyttä bunkkereihin ensi vuoden linkskisoihin, kiitos. Tai järjestäkää please kisat vain TV-katsojille suotuisissa sääolosuhteissa.Ei näitä birkkujuhlia jaksa katsella.
  Tässä voisi tietysti analyyttisemminkin miettiä sitä miksi nykypelaajat ilmeisesti ovat liian hyviä linkskentille, mutta tehdään se myöhemmin.

  #1161284 Ilmoita asiaton viesti

  Hassua, ihan päinvastaiset ajatukset eilisestä. Perjantaisen rytökelin jälkeen oli todella kiva katsoa eilinen kisapäivä. Jos kolmen päivän jälkeen yhdellä pelaajalla on -11 ja yksi pelaaja on pelannut -62 (toki par 70), niin ei ne vielä birkkumurskajaiset ole. Oli pikemminkin yllätys miten myöhemmin lähteneet eivät vielä parempiin tuloksiin pystyneet.
  Mielipiteitä on monia, mutta kyllä eilisen kisan olosuhteet olivat sellaiset joita on mukava katsella.

  #1161334 Ilmoita asiaton viesti
  R&A

  Mullekaan ei aukea Sixtiesin näkemys. Kilpailussa mukana maailman ehdoton parhaimmisto, kolmen kierroksen jälkeen vain 17 pelaa alle parissa. Se ei ole missään tapauksessa tarkoita, että kenttä olisi liian helppo. Päinvastoin.

  #1161423 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Minulta jäi puolestaan ymmärtämättä missä tässä on se ongelma. Onko se siis siinä, että pelaajat pelaavat liian hyvin, vai siinä, että pelaajat eivät pelaa riittävän huonosti?

  Sen verran kuitenkin komppaan ketjun aloittajaa, että ainakin omasta näkövinkkelistäni kiinnostavinta kamaa ovat ne ongelmatilanteet ja miten pelaaja niistä selviää. Draivi-rauta-putti tai kaksi ei pitkän päälle ole ainakaan tv-katsojalle kovin kiinnostavaa katseltavaa.

  #1161482 Ilmoita asiaton viesti

  Eiköhän KL1:nenkin saanut nyt tarpeeksi katseltavaa tänään Openin 13. reiältä, jossa Spiethin ongelmatilanteen ratkaisu kesti yli 20 minuuttia. Ja olihan se aika hämmentävää keskellä rekkoja ja rangea.

  #1161483 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Enpä ole aikaani käyttänyt ko. kisan katselemiseen. Paitsi mitä nyt tänään illalla kylpylän baarin ikkunasta ihmettelin mitä kummaa telkussa tapahtuu, kun yleisömassoja sirreltiin puolelta toiselle. Luulisin kyseessä olleen juurikin The Openin tv-lähetyksen, mutta niin etäällä tuo tv oli, etten lainkaan tiedä mistä oli kyse.

  Edit: Netistä löytämäni videon perusteella taisin nähdä Spiethin pallon putoamisen ja sen etsimistä. Aika hyvin Jordan lopulta selvisi hankalasta tilanteesta, ehdottomasti opettavainen ja viihdyttävä episodi.

  #1161509 Ilmoita asiaton viesti

  KL1: ”Sen verran kuitenkin komppaan ketjun aloittajaa, että ainakin omasta näkövinkkelistäni kiinnostavinta kamaa ovat ne ongelmatilanteet ja miten pelaaja niistä selviää. Draivi-rauta-putti tai kaksi ei pitkän päälle ole ainakaan tv-katsojalle kovin kiinnostavaa katseltavaa.”

  KL1 on asian ytimessä. Onneksi tänään oli muutakin katseltavaa kuin noita iänikuisia birkkuja.
  PS: En vieläkään hallitse tämän palstan quote-systeemiä, tosin en ole aikoihin yrittänytkään, kun ei vain onnistu.

  #1161907 Ilmoita asiaton viesti

  [OT]

  sixties
  PS: En vieläkään hallitse tämän palstan quote-systeemiä, tosin en ole aikoihin yrittänytkään, kun ei vain onnistu.

  https://golfpiste.com/forum/aihe/yllapidon-tiedotteet/

  Muutamaankin otteeseen on viestien lainaus herättänyt epäselvyyttä.

  Alustan muutoksen jälkeen Forumin ohjeiksi on jäänyt vanhan forumin ohjeet. Eli suurilta osin ne eivät ole enää käyttökelpoisia. Ne pitäisi oikeastaan poistaa kokonaan etteivät ne turhaa sotke kirjoittajien ajatuksia. Tai tietysti ensisijaisesti ne pitäisi päivittää, mutta, mutta… Olen ajatellut itse ottaa tästä jossain vaiheessa kopin, mutta homma on aika suuri ja kun me modet tehdään tätä vain keskustelun ohessa vapaaehtoisina, ei ole vielä tullut alettua siihen.

  Tämä viestien lainaaminen valitettavasti ei ole ihan yhtä selkeä mitä ennen, mutta tällä nyt mennään. Yhden palautteen perusteella toimitus copy-pastesi ohjeisiin tänne keskustelun joukkoon kirjoittamani viestien lainaamisohjeen. Tässä siitä tähän ketjuun copsu.

  3.3 Vastaa viestiin edellistä viestiä lainaten

  Quoteamisessa on kaksi tapaa:

  1. Copy-pastetaan lainaus viestikenttään. Siirretään kursori viestin alkuun ja painetaan B-QUOTE painiketta kerran. Sitten siirretään kursori lainauksen loppuun ja painetaan taas B-QUOTE painiketta, silloin loppuun tulee sama tagi, mutta lopun tagin alussa on kenoviiva, joka tarkoittaa että se sulkee edellisen tagin.

  2. Copy-pastetaan lainaus viestikenttään. Maalataan se kokonaan mustaksi ja painetaan kerran B-QUOTE painiketta. Silloin tulee automaattisesti sekä alkuun, että loppuun oikea tagi.

  Itse käytän tietokoneella vaihtoehtoa 2, kun tietokoneella teksti on helppo maalata ja mobiililla jossa maalaus on vähän kankeampaa vaihtoehtoa 1.
  Jos lainauksia on useita, jokaselle tehdään omansa.

  LDR-MOD Dole

  [/OT]

  LDR-MOD Dole

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Liikaa ennätyksiä The Openissa ja muissa linkskisoissa