5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

kullo golf

Etusivu Foorumit Yleistä kullo golf

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 373)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Onko kenelläkään kokemuksia tältä kaudelta kullo golfin kentän kunnosta.?

  Seve kirjoitti: (19.5.2009 22:43:47)
  Onko kenelläkään kokemuksia tältä kaudelta kullo golfin kentän kunnosta.?

  Ajankohtaan nähden melko hyvässä kunnossa.

  Rauski kirjoitti: (19.5.2009 22:47:53)

  Seve kirjoitti: (19.5.2009 22:43:47)
  Onko kenelläkään kokemuksia tältä kaudelta kullo golfin kentän kunnosta.?

  Ajankohtaan nähden melko hyvässä kunnossa.

  Mitenkä keksitkin noin osuvan määritelmän?

  Sunnuntaina väylät ihan ok, greenit aika pomppivia.

  poa supina kirjoitti: (20.5.2009 17:39:32)

  Rauski kirjoitti: (19.5.2009 22:47:53)

  Seve kirjoitti: (19.5.2009 22:43:47)
  Onko kenelläkään kokemuksia tältä kaudelta kullo golfin kentän kunnosta.?

  Ajankohtaan nähden melko hyvässä kunnossa.

  Mitenkä keksitkin noin osuvan määritelmän?

  Kaikkihan ne on noin, mitä sitä turhaan kyselemään 🙂

  Väylät oli sunnuntaina ihan ok, greenit aika pomppivia.

  #1303362 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Runsaat sateet tekevät kuulemma ”selvää jälkeä” Kulloossa, jäänyt lainehtimaan väylille. Ei ole salaojitus kuulemma ihan parhaasta päästä. Vielä hämmentävämpää oli toimitusjohtajan lähtö syksyllä ja nyt uutisoivat tähän tyyliin:

  ”Runsaat syyssateet ovat pehmittäneet väylät, joista vesi ei enää valu eikä haihdu pois. Vaikka kentällä näyttää olevan hiljaista ja ”kuollutta”, niin paljon tehdään töitä paremman huomisen eteen. Toimiston puolella aherretaan jo ensi kauden toiminnan ja talousasioiden parissa. Alkuvuodesta varmasti saamme tietoja tulevan kesäkauden suunnitelmista.

  Tuleviin toimintoihimme suuret linjat vetää toki Oy:n hallitus. Tilanne ei ole millään tavalla helppo taloudellisen tilanteen suhteen.

  https://kullogolf.fi/kulloossa-rakennetaan-parempaa-huomista/

  Kenelläkään tietoa mitä tuolla nyt oikein on meneillään?

  #1303363 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Taloustietojen mukaan tappiota teki vuonna 2017 mojovat 105 000 euroa. Vuoden 2018 tiedot puuttuu.

  #1303418 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kullo golf on tehnyt tappiota useana vuonna, suurin luku näyttää olevan yli 250 000 euroa. Itä-Uudenmaalla ollut muutenkin ylitarjontaa, Mäntsälän W-golf lopetti, Porvoo golf ollut myynnissä vuosikaudet ja Kotojärvi on oma tapauksensa. Samalla suunnalla useita muitakin kenttiä.

  Paloheinähän osti yllättäen ison potin Kullon osakkeista, itse en oikein ymmärrä että miksi. Kova rekkaralli sinne on ollut tänä vuonna kun sinne on viety maa-ainesta uutta harjoitusaluetta varten. Siitäkin on tiedotettu melko niukasti.

  Alunperinhän Kullo golfia markkinoitiin jonkinlaisena pienen eliittiporukan paikkana, mutta nyt on kyllä profiili hakusessa. Eivät kai itsekään tiedä vielä miten paikkaa kehitettäisiin. Omasta mielestä green fee on ylihinnoiteltu ja kenttänä se on yliarvostettu.

  Sijainti Nesteen öljynjalostamon vieressä vetää haalariporukkaa lounasaikaan syömään ja parkkipaikka on kovin täynnä kesäisin. Nyt ovat vallanneet klubin melkein kokonaan kabinetteja myöten ja minulla ei ole mitään rahvasta vastaan, jos osaisivat käyttäytyä. Useamman kerran on kuitenkin viereisestä ruokapöydästä kuulunut ala-arvoisia kommentteja golffareita kohtaan. Työmaaruokalan ja golfklubin yhdistäminen ei nyt vain onnistu, Kullo golf toimii esimerkkinä siitä. Ravintoloitsija ei tietysti välitä kuka siellä käy, kunhan kauppa käy.

  Toimitusjohtajan lähtö tietysti kielii jostain, toivottavasti nyt saavat homman toimimaan lähivuosina. Paloheinästä löytyy kyllä osaamista, tekisivät rohkeita uudistuksia ja pyhittäisivät paikan golfin harrastajille, alkuperäiseen tarkoitukseensa. Voisihan se talvikaudella toimia duunareiden työmaaruokalana, mutta pelikaudella pitäisi arvostaa pelaajia ja antaa heille tilaa. Harjoitusalueet on jo nyt hyvät ja kentästäkin saisi pienten muutosten jälkeen toimivamman.

  #1303422 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Mitä ihmettä?? Kullo Golf sentään palkkasi vuosikymmenen alkupuolella toimariksi oikein Yhdysvalloissa taloudenpitoa opiskelleen henkilön, jonka vahvuuden piti nimenomaan olla talous. Ei sitten kaikki mennytkään kohilleen. Harmi.

  EDIT: Tuo on muuten hauska: ”Tilanne ei ole millään tavalla helppo taloudellisen tilanteen suhteen.” Suomeksi tuo kaiketi sanottaisiin ’Taloudellinen tilanne ei ole millään tavalla helppo.’ No, Porvoon suunnalla suomen kieli on pikkaisen erilaista…

  #1303429 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kullo golfin haaste lienee alusta asti ollut sijainti. Pääkaupungin länsipuolella on enemmän pelaajia kuin itäpuolella. Toinen mitä olen ymmärtänyt niin ei siellä missään vaiheessa ole saatu minkäänlaista seurahenkeä. Hinnoittelulla on varmasti vaikutusta, olisi laskenut pelikoikeuden hinnan 500 euroon, niin olisi porukkaa ruuhkaksi asti. Monelle on yli 800 euroa muutaman kuukauden peleistä liikaa.

  #1303491 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tämä rekkaralli ”harjoitusaluetta varten” kuulostaa ikävän tutulta…

  #1303495 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tuolla on juttua:

  ”Jo vuoden päivät on Kulloon Klubitiellä ollut vilkasta, kun rekat ovat tuoneet täytemaata rajusti. Sehän näkyy rangen uudessa muotoilussa ja studion vasemmalle puolella tulossa olevalla lähipelialueella. Nykyisellä luvalla voimme tuoda maata kesäkuun loppuun saakka. Uusiakin suunnitelmia täytemaan käytölle on jo tehty. Sitä meidän kannattaa hyödyntää.”

  https://kullogolf.fi/kulloossa-rakennetaan-parempaa-huomista/

  #1303513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Eli Vantaan Golfpuisto oli edelläkävijä, suunnannäyttäjä – ei mikään sylkykuppi: RESPECT!

  #1303515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ovatko nuokin maat saastuneita, kuten VaGon maille kumotut? Eikö Kullo Golfilla ole ollut lupaa maan läjitystä varten, kuten ei ollut VaGolla?

  Vai onko tämä taas semmoista ’kaveri kertoi että oli kuullut yhdeltä taksikuskilta’ -tyyppistä tarinaa?

  #1303516 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  HotelCalifornia: Eli Vantaan Golfpuisto oli edelläkävijä, suunnannäyttäjä – ei mikään sylkykuppi: RESPECT!

  Juuri näin.. Vaikka toisaalta VaGon taustavoimat kuskasivat täytemaata vuokralle saamilleen maa-alueita. Kaiketikin ilman maanomistajan lupaa (nimimerkillä: ”saako toisen maalle rakentaa?”).

  Kulloossa tilanne lienee sikäli toinen että täytettä kuskataan omille alueille. Jollei haittaa koidu naapureille niin sehän on vain hyödyllistä toimintaa.

  Tosin tietyt ”liikemiehet” tuntien, itse golfyhtiö tuskin päässee rahallisesti hyötymään täyttömaan vastaanotosta. Mutta välillisesti yhtiö voi kenties parantaa faciliteettejaan. Ehkä Kullooseen saadaan aikaa myöten jopa laskettelurinteitä täyttömäen kupeeseen. Sehän saattaisi tarjota mahdollisuuksia kokovuotiseen urheilu-/liikuntapalveluiden tuottämiseen.

  Hienoa että näin saadaan Kulloossa edes hieman valonpilkahdusta talouden ahdinkoon.

  #1303518 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kyllähän siellä lukee että lupa on. Onhan tuo tietysti ulospäin hieman epätoivoisen näköistä, jos maa-aineksen vastaanotolla paikataan budjettia. En sitten tiedä mitä nuo ”uudet ideat” on.

  ”Alueet rakennetaan vastaanottamalla maata, laadukasta maata. Kaikki alueelle tuleva maa on kirjattu ja tarkistettu. Toteuttamistavasta johtuen emme täysin pysty määrittämään työn valmistumista, työ valmistuu sitä tahtia kun saamme sopivaa maa-ainesta. Tämä on kustannustehokkain tapa toteuttaa projekti.

  https://kullogolf.fi/mita-rangen-viereen-rakennetaan/

  Range-alueen kehityssuunnitelma
  Tuon kun lukee, tietää mistä on kyse.

  Vagoa ja Kulloota ei voi verrata toisiinsa, koska vago on vuokramaalla ja toisekseen vantaan alueelle ei saa läjittää, ei edes luvalla toisen kunnan alueelta maita. On luonnollista, jos kulloo perii maksun vastaanottamistaan maista, kun se on mahdollista siksi, että ylijäämämassojen sijoittelupaikoista on puutetta.

  KL1

  Suunnitelma vaikuttaa varsin fiksulta. Täyttömaiden tuonnista saadaan rahaa, joka käytetään suunnitelman toteuttamiseen. Tikka, mikä tuossa on epätoivoista?

  Katso vaikka yhtiön tappioita viime vuosilta, esim. vuonna 2017 yli 170 000 euroa. Ei tuolla maa-aineksen vastaanotolla noita kateta vuodesta toiseen. Ei edes murto-osaa yhden vuoden tappiosta, saati useamman vuoden. Lupakin on määräaikainen, ei niitä tästä ikuisuuteen jatketa.

  Niin mihin KL1 viittasi USA:ssa opiskelleella toimitusjohtajalla? Oliko sinun tuttujasi? Kerro lisää.

  Ihmettelen noita Kullo golfin tappiota. En tiedä mikä on kentän käyttö aste mutta 69€ green fee tuntuu kalliilta. karkoittaako hinta vieraspelaajat muualle?

  Jos käyttöaste on korkea on jokin pahasti pielessä jos syntyy noin hurjia tappiota.

  Yhtiöjärjestys
  Kullo Golf Oy:n yhtiöjärjestys on melkoinen selvitettävä tapaus. En moista ole vielä missään muussa golfyhtiössä tavannut.

  Vastikkeet melko korkeita, sisältää toki esim. rajattoman rangen:

  ”Täysivastike (oikeuttaa 25 pelikerran korttiin) A-osakkeelta 1300€ ja C-osakkeelta 950€
  Henkilökohtainen pelioikeus A-osakkeelta 1100€ ja C-osakkeelta 800€
  Pelioikeuden lepäämismaksu A-osakkeelta 325€ ja C-osakkeelta 237,50€”

  https://kullogolf.fi/info/pelioikeusilmoitus/

  PG

  Tikka97
  Taloustietojen mukaan tappiota teki vuonna 2017 mojovat 105 000 euroa. Vuoden 2018 tiedot puuttuu.

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/kullo-golf-oy/17614789/taloustiedot

  Eihän tuo niin pahalta näytä, paitsi vuoden 2016 osalta, jolloin liiketoiminnan tulos oli peräti 163 000€. Selvä moka. Ei yhtiövastikkeellisten golfyhtiöiden voittoa kannata tehdä. Onneksi useimmissa golfyhtiöissä tämä homma on hyvin hanskassa, esim.

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/linna-golf-oy/17967023/taloustiedot

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/tapiola-golf-oy/18052300/taloustiedot

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 373)
Vastaa aiheeseen: kullo golf

Etusivu Foorumit Yleistä kullo golf