23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Koska golfkausi alkaa kisa

Etusivu Foorumit Yleistä Koska golfkausi alkaa kisa

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 139)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Yksi, on sattumaa, kaksi toistuvaa, mutta kolme taitaa kai olla jo jonkinlainen perinne, eli: Vuosi on taas vaihtunut ja tuleva kauden alku alkaa jo häämötää, vielä satamattomien lumien alta. Kisan ainoa varsin yksinkertainen kysymys kuuluukin: Arvaa koska avataan vieraspelaajille ensimmäinen täyspitkä (18 reikää) tasoituskelpoinen kenttä Suomessa, pelkille kesägreeneille. Tämänvuotiseen kisaan sisältyykin mahdollinen koukku, jonka on aiheuttanut Meri-Teijon aktiivisuus syystalven golftarjontaan. Jos keskelle talvea sattuukin pari lämmintä viikkoa…kuka tietää… Säännöt: Osallistumisaika: 1.1.005 – 28.2.2005 Oikean arvauksen jättöpäivän ja oikean vastauksen väli on oltava vähintäin yksi viikko. Osallistujat Clubhouselaisia joilla on vuoden 2004 aikana vähintään 20 kannanottoa. Palkinto: Ei ole hääppöinen; Voittaja joutuu pelaamaan kanssani tarjoamani kierroksen voittajan valitsemalla Varsinais-Suomen kentällä, vastaanottaen rangepallot ja tarjoamani klubioluet. Jos samoja vastauksia on useita, tai kukaan ei osu täysin oikeaan, arvon voittajan, parhaaksi katsomallani tavalla. Minun arvaukseni ei liity kilpailuun. Muistin virkistämiseksi kertaus viimekeväältä: Viime vuona kausi alkoi 4.4-04 Meri-Teijossa ja kun kukaan ei osunut täysin oikeaan, arvoin voittajaksi ’PP-Juniorin’, jonka kanssa kävimme pelaamassa Kytäjällä. Edellisvuotena kausi alkoi niinikään Meri-Teijossa, mutta silloin jo 26.3.2003. Voittaja oli silloin ’Kyy’, jonka kanssa kävimme Vuosaaressa. Vuona 2002 Peuramaan range avattiin 20.2, eli reilun kuukauden päästä. Taas on kohta aika… Lue lisää: Viimevuoden kisa

    Paikkaa ei tarvitse tietää, mutta sitä saa kuitenkin arvata.

    Nimetön

    Muutamat muutkin kentät aukaisevat samoihin aikoihin, mutta Meri-Teijo on todennäköisesti ensimmäinen, joka on tasoituskelpoinen.

    Tämä lämmin ja vähäluminen alkutalvi kostautuu pitkänä, kylmänä keväänä – ja loistavina kevätaurinkoisina hiihto- ja lumikenkäkeleinä.

    Kenttä löytyy Ahvenanmaalta.

    …lähes varmaksi luokiteltava tieto.

    Ikuinen optimisti tunkee päässäni esille… pipipillereitä 12.03 ensimmäiset fakiirit on iso pyssy kädessä värjöttelemässa Meri-Teijon 1 teellä :o)

    Kello 9.45 koska aamulla oli vähän pakkasta. Kiinnittäkää huomiota sijamuotoon -lla, niinkuin Lapualla. Näin paikkakuntalaiset sen ääntävät, siellä Perniössä!

    ..on virallinen avajaispäivä.

    Nimetön

    Meri-Teijo

    Synttäreinä ois kiva jo pelata…

    Ehkä Meri-Teijossa päästään pelaamaan aprillipäivänä.

    Torstai toivoa täynnä 😀

    23.3. Meri-Teijo

    Eiköhän toi Teijo taas pyri avaamaan ekana.

    Kesäajan kunniaksi, kentällä ei niinkään väliä..

    Kyy

    22.3. Näin ollaan Pekan kanssa sovittu tuolla Meri-Teijossa ;-P

    Jossain kuitenkin.

    5.3. klo 9:00 Meri-Teijo. Valitettavasti tämän jälkeen tulee parin viikon takatalvi.

    Nimetön

    En enää yhdy tuohon Meri-Teijo -kuoroon. Olen sitäpaitsi ollut eräänä vuonna pelaamassa kauden virallisen avauskierroksen juuri Salossa. Vesiesteet olivat vielä jäässä, mutta kenttä + ilman lämpötila täysin ok.

    Rangen avaaminen ei todista vielä mitään. Meillä TG:ssa range on auki ympäri vuoden ilman katkoja, kunhan käy keräämässä lyömänsä pallomäärän takaisin saaveihin. Oikea veikkaus siis otsikossa.

    No varma tieto on, että 2.4.2005. Paikka on vielä vähän auki mutta sitähän ei kysyttykään.

    Nimetön

    Kilpailussa ei kysytä lainkaan ’millä kentällä’, ehkä tahallisesti, ehkä tahattomasti. Anyway, heitän vielä kisan ulkopuolella arvauksen, että ens keskiviikkona.

    Harjoituskenttä avataan 12.3, mutta sitähän ei kysytty.

    Yg ilmoitti että kenttä on suljettu 31.12.04. Erinomainen kausi.

    Nyt ollaan optimisteja ja veikataan Meri Teijoa 10.3.05.

    Meri-Teijossa kausi alkaa.

    Meri-Teijo 20.3.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 139)
Vastaa aiheeseen: Koska golfkausi alkaa kisa

Etusivu Foorumit Yleistä Koska golfkausi alkaa kisa