Aihe: KIROTTU- KAUKO JÄSEN!?!?. - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

KIROTTU- KAUKO JÄSEN!?!?.

Etusivu Foorumit Yleistä KIROTTU- KAUKO JÄSEN!?!?.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184865 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  MITÄ teen rahaa palaa noin 1500/e per kausi. 950/+ vierailut. Olen entinen PG:kauko jäsen,nyt on ollu 2 kautta vuokrapelioikeus lähi kentältä.MUTTA!! ei sekään ole MINUN kenttä! Elikä mitä teen?? Haluaisin pelata ,MUTTA miten? Koska jokapaikassa saa kuulla,että kaukojäsen on vaan RIESA!!! OLISKO parasta vetää RANTEET auki!?? PS. KIITOS PG:lle että sain aloittaa tämän hulluuden!=edullinen jäsennyys!!

  #384002 Ilmoita asiaton viesti

  Älä huoli, lentäkäämme kuin lokit vieraskentille GF-maksuja maksamaan ja antaa koirien haukkua…

  #384003 Ilmoita asiaton viesti

  Vastaukseksi kysymykseesi: ’Mitä teen?’ sanoisin, että mene ihan ensimmäisenä äidinkielenkurssille.

  #384004 Ilmoita asiaton viesti

  Jos ymmärsin pulmasi oikein, koet tulevasi ylenkatsotuksi kun esität PG:n tasoituskortin ?

  Lisäksi olet vuokrannut pelioikeuden lähikentältä jo kahden kauden ajan. Oletko myös ollut tämän lähikentän jäsen ? Jos olet niin en ymmärrä mikä on ongelma. Kukaan kentällä ei tiedä oletko omistaja vai vuokraaja, jos tasoituskorttisi on ko.seurasta ja bägilätkä riippuu näkyvillä. Ja vaikka tietäisivätkin, niin so what? Ongelma taitaa olla sinun korviesi välissä.

  Jos et ole lähiseurasi jäsen, niin se hoituu maksamalla liittymis ja jäsenmaksu. Joillakin kentillä liittymismaksu voi olla aika iso, mutta jos aiot pelata siellä jatkossakin, niin kerran se vaan kirpaisee.

  Jos nämäkään liikkeet eivät auta, niin sitten on vaan ostettava osake. Se on kyllä aika iso sijoitus mielenrauhan ja omanarvontunnon pönkittämiseksi. Riippu tietysti vähän kentästä, mutta tuollainen 7000-10000 riittää jo aika monelle kentälle.

  Tuota ranteiden aukaisua en kyllä suosittelisi ainakaan ensimmäiseksi ratkaisuksi.

  Maailmassa yleensäkin on varsin vähän asioita, joiden vuoksi kannattaisi menettää mielenrauhaansa. Kaikkein vähiten muiden puheista.

  #384005 Ilmoita asiaton viesti

  Älä hyvä mies ranteita aukaise!

  Kaukojäsenyys on IHan OK. Siinä vaiheessa kun löydät ’kodin’ joltain kentältä jolla olet pelannut enemmän vaikkapa vuokrapelioikeudella, niin ehkä kannattaa ottaa sieltä pysyvästi pelioikeus ja siirtyä jäseneksi. Varsinkin jos tiedät pelaavasi jatkossa niin paljon, että kausipelimaksu tulee maksettua joka tapauksessa.

  Ei seuraa kannata vaihtaa joka kausi. Ole rohkeasti kaukojäsen, kunnes löydät kotisi tai pelaat vain muutaman kierroksen kesässä!

  Kaukojäsenyys jurpii niitä samoja tyyppejä joita jurpii se, että ajat autolla heidän edellään/takana/samalla tiellä.

  Elämässä on isompiakin ’murheita’, kuin kaukojäsenyys, ehkäpä nää tyypit ei niitä vielä löytäneet.

  #384006 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla ei ole kokemusta kaukojäsenyydestä, mutta ihmettelen kovasti, jos sinua noin hyljeksitään.

  Älä vaan vedä ranteita auki, vaan liity siihen seuraan josta olet pelioikeutesi vuokrannut. Se voisi olla IHan hyvä vaihtoehto.

  #384007 Ilmoita asiaton viesti
  dog

  Ratkaisu ongelmaasi on hyvin yksinkertainen.

  Osta oma kenttä!

  #384008 Ilmoita asiaton viesti

  Viisi vuotta kaukojäsenenä riitti minulle. Löytyi Uudeltamaalta kenttähanke, jossa osakkeen hinta on todella kohdallaan, 2500 e yksi pelioikeus ja seuran jäsenyys 50 e (ei liittymismaksua).

  Tämä vuosi taitaa mennä vielä vieraspelaajana, mutta ensi vuonna minulla on oma KOTIKENTTÄ, ½ tuntia motaria pitkin Lahteen päin ja olen perillä.

  Nykyiset pääkaupunkiseudun kaukojäsenet, älkää viiltäkö ranteitanne…….Mäntsälä Hirvihaara. Eihän tämä ollut mainos?

  #384009 Ilmoita asiaton viesti

  Kukas tämä Kauko Jäsen on josta niin kovasti nyt puhutaan? 😉

  #384010 Ilmoita asiaton viesti

  Olet ilmeisen paljon pelaillut eri kentillä, joten sinulla on mielikuva mistä kentistä pidät. Nyt on raikulivuodet ohi, sinun on aika vakiintua. Osta osake, tulee se kuitenkin ajan kanssa halvemmaksi.

  Ja kieltämättä ’omalla’ kentällä on kotoisampi pelata.

  #384011 Ilmoita asiaton viesti

  Kauko Jäsen

  Tätä asiaa on pohdittu täälläkin monelta kantilta, mutta on yksi asia joka on jäänyt vähemmälle huomiolle:

  Montako tuntia olet tehnyt talkootyötä sen kaukojäsenyyskenttäsi tai sen vuokrapelioikeuskenttäsi hyväksi? Maamme monet kentät ovat vuosien kuluessa, jäsenistön ahkeralla talkootyöllä, saaneet pelattavuutensa sille tasolle, että voidaan sanoa, tämä on minun kenttäni. Kauko tai Liisa Jäseniä en ole talkoissa nähnyt.

  #384012 Ilmoita asiaton viesti

  Älä välitä ilmeistä tai turhista puheista. Älä suotta murehdi. Olet ainakin minun puolestani tervetullut kotikentälleni, jos vain maksat hinnaston mukaiset korkeat GF-maksumme. Valinta on sinun. Tai tule ennen klo 14, niin pääset vähän halvemmalla.

  Kiitos Pielis-Golfille, että on tarjonnut sinulle sopivan ratkaisun. Minä olen valinnut toisin, mutta omista lähtökohdistani. Kentät ja klubit laativat ehtonsa ja sääntönsä, sinä sitten valitset, reunaehtojen mukaan, mikä on sinulle sopivin järjestely. Et ole mikään riesa vaan ihan mukava golfkaveri, jos vain itse niin haluat.

  Päasia on, että nautit pelaamisestasi.

  Luulen kuitenkin, että ennemmin tai myöhemmin valitset pysyvän (omistukseen tai sijoitukseen perustuvan ) jäsennyyden kotikentälläsi.

  #384013 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eipä Kauko Jäsentä varmaan talkoissa näy, mutta Kauko pulittaa kierroksestaan egejä tuntuvasti enemmän kuin talkoilijat.

  Keneltä se muuten on pois, jos Kauko kiertää kenttiä joilla on tilaa?

  Ruuhkaisille kentille viikonloppuisin Kaukolla ei ole mitään mahdollisuuksia päästä.

  #384014 Ilmoita asiaton viesti

  Hieman aiheesta sivuun, mutta sehän on oikeastaan ansio. =)

  Olen osakkaana kentälläni ja täytyy kyllä sanoa, ettei seuratoiminta nykyään ainakaan talkoiden varaan voi rakentua.

  Meilläkin on osakkaita/jäseniä lähemmäs tuhat ja talkoissa on joka kevät ja syksy samat 30-40 tyyppiä. Mitä kaikkea sitä voitaisikin tehdä jos talkoisin tulisi edes/jopa 200-400 henkeä?

  Z ori – Ethän ole kaukojäsen, jos olet osakkeen vuokrannut (eli olet pelioikeuden haltija) ja olet jäsenenä kentälle. Ja vaikka olisitkin jäsenenä muualla, niin eihän sillä ole mitään väliä.

  Pelataan me vaan tätä peliä…

  #384015 Ilmoita asiaton viesti

  Nykyaikana jokainen ropo on tarpeen kentän hoitamiseksi ja kehittämiseksi. Tervetuloa vaan Kake ja kaverisi. Toivon vilpittömästi, että pelaat mahdollisimman paljon green feellä meidän kentillämme (Luukki, Lakisto), varsinkin kun meillä ei ole käytössä pelilippuja eli rahat tulevat suoraan kentän kassaan.

  Me sitten asettelemme tarpeen mukaan rajoituksia, mikäli meinaat estää meidän vapaampaa ajan varaustamme tai muutoin haittaat meidän osakkaiden pelimahdollisuuksia.

  Jos saat isomman osan kavereistasi juuri meidän kentillemme pelaamaan hiljaisina aikoina, niin ehkäpä minun oma vuosimaksuni hieman pienenee tai ainakaan se ei nouse inflaation tahdissa.

  Itse olen joskus ostanut kalliin osakkeen mutta toki minulla on myös jotain etuja ja ainakin pörssihintojen perusteella saisin tällä hetkellä omani takaisin hyvällä tuotolla.

  #384016 Ilmoita asiaton viesti

  Ei minulla ole mitäään vastaan Kauko- ja vielä vähemmän Liisa (leasing) Jäsentä kohtaan. On paljon tilanteita ihmisen elämässä jolloin järjen käyttö on sallittua. Talkootyö nostaa osakkeen arvoa, siksi toin sen esiin. Olen ollut useamman kentän osakas ja osakkeen vuokraaja. Toistaiseksi kaikista osakkeiden realisoinneista on syntynyt verotettavaa tuloa osakkeen arvon noustessa sitä mukaa kun kenttä paranee. Tässä valossa jäsenyyden lunastaminen nimenomaan osakekentältä ostamalla osake on ihan hyvä ratkaisu. Ainakin toistaiseksi jälkimarkkinointi on pääkaupunkiseudulla toiminut ihan hyvin ja jos ei saa kannattavasti myytyä voi vuokrata Kaukolle tai Liisalle.

  #384017 Ilmoita asiaton viesti
  dog

  Miksi pitäis vetää ranteet auki? Meillähän on erilaisia mahdollisuuksia vaikka millä mitalla. Voi ostaa vuokrapelioikeuden tai osakkeen, monet kentät ottavat vielä nykyäänkin mielellään uusia jäseniä, ainakin uudet kentät, voi myöskin kiertää maata ja pelata hiljaisina aamun tunteina kaikessa rauhassa lähes millä kentällä vaan, aina on ollut tilaa ellei ole sattunut paikkakunnalle kilpailupäiväksi. Jopa Porissa jatsien aikaan pääsi pelaamaan. Z ori, mitä valitat!

  #384018 Ilmoita asiaton viesti

  Mikä ihme tossa kaukojäsenyydessä on niin vaarallista? Nyt minulla on alkamassa 14 kausi, joista pari ensimmäistä vietin iloisesti kaukojäsenenä. Voi kun kukkaroni kestäis edelleenkin viettää samanlaista iloista elämää.

  Pelaan kaudessa 100-120 kierrosta ja nykyisillä GF-maksuilla sais kaukojäsenyyden ilosta maksaa 4000-8000 € kaudessa. Kierroksistani noin puolet pelaan kotikentälläni ja toisen puolen Green feellä muilla kentillä. Näistä 50-60 GF:stä puolet maksan itse omasta kukkarostani ja toinen puoli tulee ’business’ kierroksista.

  Omistan nykyisin golfosakkeen ja olen tietenkin ko klubulla jäsen, joten onko minun ja kumppaneitteni tuomat GF rahat jotenkin parempia ja puhtaampia kuin kaukojäsenen tuomat GF maksut ?

  Toivottavasti vielä tulevaisuudessa varallisuuteni riittäisi alkaa kaukojäseneksi, nykyisellä osakkeeni hinnalla noin 8000 €, pystyn pelaamaan ainoastaan yhden kauden.

  Mielestäni klubien pitäisi olla kiinnostuneita kaukojäsenien tuomista rahoista, kyllä niille ROISTOILLE kelpaa huonommatkin peliajankohdat.

  Voishan kaukojäseniltä kieltää esim klubitalon käytön, jotta ne vois seisoa saaten sattuessa ulkona ja odottaa tee-aikaansa, niin silloin voisivat klubin OIKEAT jäsenet luoda kaukojäsenpelaajiin halveksivia katseita. ;>)

  #384019 Ilmoita asiaton viesti

  Hihii, loistoidea! 🙂 Ideasi jatkoksi, pistetään keskiaikaiseen malliin vielä niin että kaukojäsenille jotka tulevat odottelemaan tiiaikojansa, laitetaan rivi jalkapuita klubitalon oven eteen, jotta osakkeenomistajat voivat ohi kulkiessaan ilkkua ja sylkeä päälle. Lisäksi kaukojäsenellä pitää olla keltainen K ommeltuna rintaan osoittamaan b-luokan epäkansalaisen statusta.

  Toimiihan kaikkien sarkasmidetektori?

  #384020 Ilmoita asiaton viesti
  Rod

  Eikö se ole ihan sama missä on jäsenenä. Onhan sekin kaukojäsen jos Talin 70 vuotias pappa menee pelaamaan golfia espanjan tai vaikka Turkuun (vielä pahempi sori Henkka). Onhan kentillä mahdollisuus rajoitta pelaamista tai sulken kokonaan vieraspelaaminen tai nostaa hintaa esim. 100 Euron häviä vieras pelaajat (mutta myös helppo raha)

  #384021 Ilmoita asiaton viesti

  Tämä on taas kummaa keskustelua. On päivänselvää, että kaikkien ei kannata ostaa osakkeita tai edes vuokrata pelioikeuksia, jos pelimäärät on esim. 10-20 kierrosta kaudessa. Tai jos ei kertakaikkiaan ole varaa edes vuokrata sitä 700,- pelioikeutta. Esim. nuoret, opiskelijat, perheenisät ja -äidit. Pitäisikö näiltä sitten evätä pelaaminen kokonaan?

  Jokainen seurahan voi itse rajoittaa vieraspelaajiensa määrää ja peliaikoja monellakin tavalla. Peliaikarajoitukset, korkeammat greenfeet jne jne. Tai sitten kieltää vieraspelaamisen kokonaan, jos on varaa. Jotkut kentäthän näkyy rajoittavan jopa omien osakkeenomistajienkin pelaamisia perumalla osakkeesta vaikkapa toisen pelioikeuden.

  Vanhemmissa ja ’sivistyneemmissä’ golfkulttuureissa voit käytännössä mennä valtaosalle kentistä pelaamaan latomalla vain riittävän määrän euroja tai puntia tiskiin. Ei paljon greencardeja tai jäsenyyksiä kysellä. Kaikilla kentillä tämä ei tietenkään onnistu, ei vaikka esittelisit sitä greencardiakin.

  Tämä sama väittely käydään täällä palstalla joka kevät, milloin kaukojäsenistä ja milloin lokeista puhuen.

  En ole itse kaukojäsen enkä vedä hernettä nenään, jos sellainen ryhmään tulee mukaan ’omalle kentälleni’ pelaamaan – päinvastoin. En vedä hernettä nenään, vaikka joku lokki olisi vienyt tiiajat sunnuntaiaamulta kun olen itse liian myöhään sitä varaamassa.

  Suvaitsevuutta hyvät ihmiset.

  #384022 Ilmoita asiaton viesti

  Voisko Klupista sanoa kuin viisas mies avioliitosta:

  ’ et se klbi on ku piiritetty kaupunki.

  Jotka on sisällä haluaa ulos ja ulkoa olevat
  rynnisivät taas mielelään ainaskii kentälle ’??

  Tää kaikki on kuin autolla ajaminen – ollaan liian nuori
  urbbaanikyldyyri yhteiseloon.

  Juuri ku aletaan totttumaan ulkomaan pelleihin aletaan rajaamaan oman maan kansalaisia.

  Klubi – ei klubi – klubin kaa – ei klubiakaan-.

  OTA NÄÄ OHEISHAITAT KOLOHVISSASI NIINKU NIINÄ PATOJEN KANSINA , JOITA TAIGERIN PAPPA LÄIMI TAIGERIN VIERESSÄ ET SE OPPI PELAAMAAN HÄIRIÖTILANTEISSA.
  TÄN SÄHLÄÄMISEN JÄLKEEN EI AFRIKASSA NORSU EIKÄ
  GRÖÖNLANNISSA JÄÄKARHU SEKOITA PELIÄSI !!!

  #384023 Ilmoita asiaton viesti

  Arvon Pulkalla on tullut kirjoitusvirhe tuolla toisessa ketjussa, eräästä Sipoon kentästä tai sitten kyseinen suvaitsevaisuus ilmaistaan vain tässä ketjussa.

  #384024 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  OSUI JA UPPOS!!

  Aika hyvin, sinne päin!!

  SORRY!?!. JOS tuli kielioppiMOKIA!!!

  #384025 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Se jokapaikka taitaa olla siellä jossakin korviesi välissä. Vuosikausien kokemuksella voin vakuuttaa, etten ole kertaakaan kuullut moitittavan pelaajia, niillä kolmella klubilla joissa olen ollut jäsenenä, heidän oman seuransa perusteella. Olisipa, jos ei hauskaa, niin ainakin mielenkiintoista osua paikalle.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä KIROTTU- KAUKO JÄSEN!?!?.