Blogit | Unelmien peli |
28.2.2017

Unelmien golfia

ANNA GOLF TEAM KAPTEENI – HELI PUHAKKA

Tervetuloa lukemaan uutuuttaan hohtavaa Unelmien peli -blogia, joka on omistettu kaikille naisgolfareille ja golfista kiinnostuneille naisille!

Olen Heli, 32-vuotias intohimoinen naisgolfari pääkaupunkiseudulta, jonka sydämen golf vei kaksi vuotta sitten. Viime kesänä kierroksia tuli lähes 70 eri kentillä ympäri Suomea. Toimin tänä vuonna Anna Golf Teamin kapteenina ja kirjoitan pääsääntöisesti Unelmien peli -blogia. Tarkastelen blogissa golfia ja golfarin elämää klubipelaajan näkökulmasta. Blogiin kirjoittavat myös muut Anna Golf Teamin jäsenet, jotka paljastetaan kevään aikana.

Anna Golf Teamin kapteeni Heli Puhakka.

Blogi sai nimen ”Unelmien peli”, sillä sitä golf on monimerkityksellisesti. Se on peli, josta olet ehkä unelmoinut ja tänä keväänä on tullut aika aloittaa. Tai ehkä golf on jo sinulle unelmien vapaa-aikaa. Se hetki, jolloin saat astua pois arjen keskeltä esteettiseen ja aurinkoiseen ympäristöön ja nauttia omasta ajasta rauhassa luonnon keskellä.

Omalla kohdallani unelmoin tällä hetkellä ensimmäisestä kierroksesta talven jälkeen, siitä kuinka asetan tiin ja pallon kohdalleen ja pääsen avaamaan. Näen raikkaan vihertävän kentän edessäni ja tunnen kuinka pelikesä on alkamaisillaan.

Golfissa unelmat voivat olla hyvin erilaisia ja konkreettisiakin, kuten alle 100 lyönnin kierros tai alle 30:n tasoitus. Jonkun unelma on voittaa Anna Golf Tourin osakilpailu ja päästä finaalimatkalle tai tehdä joku kaunis päivä hole in one. Uskalla unelmoida ja heittää universumille toive. Se saattaa toteutua.

Unelmien peli -blogissa tullaan unelmoimaan ja nauttimaan onnistumisen tunteista, mutta käsittelemään golfia myös elämänmakuisesti. Välillä kipuillaan fore-huutojen lomassa lajin vaikeuksien koetellessa kärsivällisyyttä.

Luvassa on myös pohdintoja jälkipeleiltä klubitalon terassilta. Suurten tunteiden ja peli-ilon lisäksi golfiin liittyy vahvasti sosiaalisuus, hyvinvointi ja elämäntyyli, jotka tulevat saamaan myös tilaa golfarin näkökulmasta golfkenttien ulkopuoleltakin.

Tervetuloa mukaan!

Vihertävää nurmikkoa odottaen,

Heli

Heli Puhakka on Anna Golf Kapteeni ja vetää Anna Golf –kokonaisuutta. Heli kirjoittaa Unelmien peli –blogiin klubipelaajan näkökulmasta.

Teksti: Heli Puhakka

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti