18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ympäristöystävälliset BioGolfTiit suomalaisomistukseen

BioGolfTee-tuotemerkillä kulkevat tuotteet siirtyivät suomalaisomistukseen.

Vehnä- ja maissitärkkelyksestä valmistetut BioGolfTeet ovat olleet Suomen markkinoilla parin vuoden ajan. Maahantuojana toiminut Aki Kuivaniemi on tehnyt tuotteesta myyntimenestyksen, että hän hankki tilaisuuden tullen koko tuotemerkin oikeudet ja tuotannon itselleen. Nän hänen harteilleen tulee tuotteiden myynnin ja markkinoinnin organisointi päämarkkina-alueella Euroopassa, myöhemmmin myös muualla maailmassa.

BioGolfTiin raaka-aineena on käytetty vehnä- ja maissitärkkelystä. Maahan jäädessään se maatuu 6-8-viikon aikana.Suuri osa myytävistä tuotteista myydään painatuksella. TeeJet painokoneessa on otettu myös painoteknisesti ympäristöasiat vahvasti huomioon. TeeJet kierrättää 100% kaiken painossa käytettävän musteen sekä ohenteet.

Kesäkuun lopulla tehdyllä kaupalla BioGolfTeen kehittäjä, itävaltalainen Michael Dorner ( Plantaplast GMBH) myi Golf Coatille koko tuotemerkin, tuotannon tehdasmuotteineen, useita painokoneita sekä tuotteita joista osa on vasta tulossa markkinoille.

” Kauppasumma oli huomattava, uskon investoinnin palaavan jonkun vuoden viiveellä takaisin kassaan. Toistaiseksi tuotanto pidetään Itävallassa, mutta teen kovasti töitä sen eteen, että koko tehdas saataisiin siirrettyä Suomeen. Näinä taloudellisesti haastavina aikoinan jokainen kotimaahan syntyvä uusi työpaikka on tärkeä”, Kuivaniemi kertoo.

Aki

Aki Kuivaniemi on tehnyt useimmista edustamistaan tuotteista menestyksiä. Sports Coach simulaattori-analysaattorit nousivat lyhyessä ajassa markkinaykkösiksi.a

Kuivaniemi on siirtynyt alalle vasta 2000-luvun puolivälistä. Golf Coatin kasvuvauhti on ollut hurjaa. Hän aloitti golfvarusteita suojaavilla spray-tuotteilla, lanseerasi maahamme Birdie-pallot ja nosti nopeassa ajassa mm. Sport Coach-simulaattorit ylivertaiseksi markkinajohtajaksi Suomessa.

Tuotevalikoima on laajentunut voimakkaasti, kuluvan kauden uutuuksista mielenkiintoisimpia ovat golfin sääntöpelikortit, jotka Suomessa lanseeramisen jälkeen käännetään ja markkinoidaan myös muualle Eurooppaan.

”Ympäristöystävälliset tiit ja pelikortit tukevat toisiaan Euroopan markkinoille mentäessä. Molemmissa on valtava kasvupotentiaali pitkäksi aikaa”, hän vakuuttaa.

GolfCoat, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)