18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Valmennuksen avulla seuraavalle tasolle

Timo Rauhala palaa valmentamiselle ja toivoo yhä useamman huipulle pyrkivän ja itseään kehittävän amatöörin tarttuvan mahdollisuuksiinsa täydellä teholla ammattilaisten avulla.

Kytäjä Golf pyrkii kehitttymään maan johtavaksi valmennuskeskukseksi. Valmentajat Timo Rauhala, Antti Vaalas ja Julius Pohjola löivät hynttyyt yhteen, ja tuottivat jo päättyneen kauden aikana runsaasti valmennus-ja harjoitustapahtumia Kytäjällä niin ammattilaisille, kilpapelaajille kuin harrastelijoillekin. Kolmikon ja heidän oppilaidensa käytössä on Kytäjän harjoitusalueiden laaja pohjoispuoli, jossa uudenkarheiden pallojen lisäksi on käytössä Trackman-lyöntianalysaattori sekä Antti Vaalaksen AimPoint linjojenlukumetodi.

Kytäjällä kävi kauden aikana harjoittelemassa säännöllisesti melkoinen osa maamme huipuista, mm. Mikko Ilonen, Minea Blomqvist, Albert Eckhardt ja Joonas Granberg. Vierailevia tähtipelaajia yhteisissä huippujen harjoituksissa oli myös runsaasti. Learning Centerin asiakaskuntaan kuuluu myös paljon valmiita ryhmiä eri seuroista ja yhteisöistä.

Toimintaa on tarkoitus laajentaa ja volyymeja on mahdollista kasvattaa päättyneestä kaudesta.

”Syksyllä on pieni huilausvaihe, mutta tulevaa talvea ja kesäkautta varten pistimme ulos mainoksen, jonka kauitta selvitämme, missä määrin kinnostusta valmennustoimintaan on. Emme halunneet tehdä pelkästään suoria paketteja joista valita, vaan antaa ihmisten kertoa tarpeistaan ja unelmistaan. Olemme saanet oikein hyviä kontakteja joiden pohjalta asiakaskuntamme monipuolistuu. Palveluja tarjotaan talvisaikaan useammassa eri paikassa”, Timo Rauhala taustoittaa.

Rauhala näkee tapojensa mukaisesti suuria mahdollisuuksia, jopa velvollisuuden edelleen kehittää suomalaista huippu-ja harrastusgolfia.

Antti

Antti Vaalas (vas.) opastaa Jenni Kuosaa Aimpointin avulla taphtuvaan viheriöiden lukemiseen elokuussa 2012.

”Noustaksemme lähemmmäs maailman kärkeä, meidän on tarpeellista saada juniorit ja huipulle pyrkivät tekemään yhteistyötä parhaitten alansa osaajien kanssa riittävän ajoissa. Tällä saralla haluamme itsekin kehittyä ja toimia tiedon sekä kokemuksen levittäjinä”, Rauhala muotoilee Kytäjä Golf Learning Centerin toimintafilosofian.

Rauhala on seurannut ja läheltä useimpien suomalaisten huippujen urakehitystä. Marraskuun aikana käytävissä ET:n toisissa karsinnoissa on mukana kahdeksan suomalaista. Finaaliin ovat jo tiensä selvittäneet Mikko Korhonen sekä Roope Kakko.

Kuinka monen heistä uskot selvittävän tiensä Euroopan Touirlle, eli yltävän finaalissa 30 ensimmäisen joukkoon?

”Roopen ja Mikon pitäisi rutistaa itsensä sinne kokemuksensa ja osaamisensa kautta. Toivoisin, että ET:n kortin saisi neljä pelaajaa”, Rauhala veikkaa lopuksi.

Suomen Golfpiste on Kytäjä Golf Learning Centerin yhteistyökumppaneita. Kaudella 2013 Kytäjällä käynnistyvät myös erikseen markkinoitavat Golfpisteen ja Golf Digestin opetussessiot lukijoillemme.

Teemu Tyry

Kytäjä Golf Learning Center

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje