23.2.–2.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][4]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Rajussa liikenneonnettomuudessa ollut Tiger Woods kiidätettiin suoraan leikkauspöydälle

Tiger Woods on agenttinsa Mark Steinbergin mukaan saanut useita leikkaushoitoa vaativia vammoja jalkaansa. Kuva: Getty Images

Woods oli matkalla kuvauksiin, kun hänen autonsa suistui tieltä Los Angelesin lähistöllä.

Tiger Woods on ollut osallisena tiistaina-aamuna paikallista aikaa Kaliforniassa lähellä Los Angelesia sattuneessa vakavassa liikenneonnettomuudessa. Los Angelesin piirikunnan poliisilaitoksen mukaan Woods kuljetettiin ambulanssilla paikalliseen sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui kello 7.12 kun kohti pohjoista Rancho Palos Verdesin ja Rolling Hills Estatesin rajalla matkalla ollut Woodsin auto pyörähti ympäri. Poliisin tiedotteesta ilmenee, että palokunta joutui käyttämään pelastusleikkuria saadakseen Woodsin pois pahoin vaurioituneesta autosta.

Ajoneuvossa ei ollut muita matkustajia.

Woodsin agentti Mark Steinberg kertoi Golf Digestille, että pelaajalla on useita jalkavammoja, ja että hän on leikkaussalissa.

Woods, 45, oli viime viikolla isännöimässä Los Angelesissa Riviera Country Clubilla pelattua PGA Tourin Genesis Invitational -kilpailua. Hän toipuu parhaillaan viidennestä selkäleikkauksesta, ja kertoi viikonloppuna suorassa kisalähetyksessä, ettei osallistu tämän viikon WGC-kilpailuun.

”Toivottavasti pystyn pelaamaan Mastersissa”, hän sanoi tuolloin CBS Sportsin studioisäntä Jim Nantzille.

Woods jäi kilpailun jälkeen Los Angelesin seudulle Golf Digestin ja Golf TV:n kaksipäiväisiä kuvauksia varten Rolling Hills Country Clubilla, joka sijaitsee reilun kolmen kilometrin päässä onnettomuuspaikasta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje