Ruukkigolfissa voi maistella kentän omista omenoista inspiraation saanutta siideriä - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Ruukkigolfissa voi maistella kentän omista omenoista inspiraation saanutta siideriä

Omenajuoman valmistamisesta vastaa lähellä kenttää sijaitseva Fiskarsin Panimo.

Vuonna 1989 perustetun Ruukkigolfin nykyisillä mailla kasvoi aikoinaan omenoita. Brödtorpin mailla, joilla nykyinen kenttä sijaitsee, omppuja kasvaa edelleen, ja niistä on jo vuosikymmenten ajan valmistettu monenlaisia paikallisia tuotteita. Ei kuitenkaan tiettävästi siideriä, mistä inspiraatio oman siiderin tuottamiseen syntyi.

Siksi Ruukkigolf lanseerasi oman RuukkiCider -maalaisomenasiiderinsä, jonka on valmistanut läheinen Fiskarsin Ruukissa toimiva Fiskarsin panimo omenamehutiivisteestä. Tulevien vuosien tavoite on valmistaa myös kentän omista omenoista valmistettua siideriä.

”Kun ensimmäistä kertaa Ruukista otettiin minuun yhteyttä, ei meidän tarvinnut kahta kertaa miettiä olisimmeko projektissa mukana – se oli ilmiselvää heti. Yhteistyö on ylivoimaa”, kommentoi Fiskarsin Panimon myyntijohtaja Kirsi Järvinen.

”Olemme tarjonneet Ruukissa paikallisten yrittäjien lähiruokaa jo pitkään, mutta kuinka moni muu golfkenttä voi tarjota paikallisen tuottajan kanssa valmistettua maalaissiideriä? Vastaus siihen, miltä Ruukki maistuu, on kirjaimellisesti tämä omenasiiderimme”, kertoo Ruukkigolfin toimitusjohtaja Nina Sampakoski.

Sampakoski painottaa kaikessa tekemisessä yhteistyötä. Verrattain pienen golfseuran ja -yhtiön täytyy yhdistää voimansa kumppanien kanssa, jotta ideoista päästään tekoihin. RuukkiCiderin etiketin omenakuvituksetkin on piirtänyt paikallinen kuvittaja Nina Pöyhtäri.

Ensimmäiset siiderit ovat jo saapuneet golfklubille, joten tästä lähtien Ruukin omia jäseniä ja muualta saapuvia vieraita odottaa ruukinmakuinen tervehdys tai tuliainen, tiedotteessa kerrotaan.

Lue seuraavaksi: Uuden brändäyksen tehnyt Ruukkigolf houkuttelee pelaajia maalaisidyllillään ja vieraanvaraisuudellaan 

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje