Planmeca Areenassa avataan hallikausi karnevaalitunnelmissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Planmeca Areenassa avataan hallikausi karnevaalitunnelmissa

Planmecassa viikonloppuna tarjolla on osallistavaa tapahtumaa, hyvää ruokaa, musiikkia, tuotetarjouksia ja pari mielenkiintoista haasteottelua.

Golfmessuja ei järjestetty tänä vuonna koronarajoitusten takia. Golfareiden ja alan edustajien välinen jokavuotinen tapaaminen jäi näin ollen pois ohjelmasta. Tämän myötä Planmecassa virisi ajatus järjestää vähän pienemmän mittakaavan tapahtuma samassa hengessä.

”Meillä on suuri halli, jossa tällaisen tapahtuman järjestäminen on jo pidempään ollut mielessä. Emme halunneet lähteä rakentamaan ensimmäisellä kerralla vielä liian suurta ja vaikeasti hallittavaa tapahtumaa, vaan kompaktin kokonaisuuden, jossa kaikilla on aikaa ja tilaa viihtyä”, toimitusjohtaja Kari Anttila kertoo.

”Tapahtumassa järjestetään paljon kilpailuja, joissa on mojovat palkinnot. Paikalla olevat välinemerkit toimivat myös kisojen sponsoreina, joten hyvillä putti tai chippi-onnistumisilla voi lähteä kotiin hienojen tuotepalkintojen kanssa. Puttikisoja järjestetään molempina päivinä kaksi (kello 10–12 ja 13–15). Kahdella muulla viheriöllä on chippikilpailu.”

Lauantaina keskipäivän kohokohta on julkkisten ”The Match”. Paikalle ovat toistaiseksi sitoutuneet golfista innostuneet Radio SuomiPopin juontajat Tuukka Ritokoski ja Juha Perälä, sekä leijonien maailmanmestari Janne Pesonen.

Sunnuntaina nostetaan rimaa, kun Oliver Lindell ja Kim Koivu pitävät oman ammattilaisten näytösottelun, joka kulkee myös nimellä ”The Match”.

”Tärkeintä on, että karnevaalikävijät viihtyvät… Toivon, että tapahtumaan löytää myös paljon muitakin vieraita kuin vain golfareita. Siihen saadaan toivottavasti vahvaa vetoapua Tukelta, Perikseltä ja Pessiltä jotka lähtivät vapaaehtoisesti mukaan kasvattamaan tapahtuman näkyvyyttä myös lajin ulkopuolisten silmissä”, Tapahtuman järjestelyistä veljensä Lauri Tyryn kanssa vastaava Nikke Tyry kertoo.

Nikke Tyry on kantanut tapahtuman järjestelyvastuun veljensä Laurin kanssa.

Välinemerkeistä demorangea ovat pyörittämässä Srixon & Cleveland, TaylorMade, Wilson, Puma Cobra ja Mizuno. Mailoja pääsee testaamaan ja halutessaan fittaamaan paikan päällä.

Golfmatkojen osalta mukana on GolfTailors, joka isännöi lähimmäs lippua -kilpailua simulaattorissa. Parhaat palkitaan matkalahjakortein!

”Kysyntää on tällä hetkellä todella paljon ja työpäivät venyvät pitkiksi. Toivottavasti tapahtumassa pääsemme saamaan taas paljon uusia tuttuja ja keskustelemaan golfmatkojen nykytilanteesta. Meidän tiskillä pääsee myös hengähtämään ja maistamaan vaikka lasin viiniä”, GolfTailorsin Susanna Särkkinen kertoo.

Tapahtuma järjestetään 23.–24.10 kello 10.00–15.00 Planmeca Golfareenalla Vuosaaressa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje