Pian pelataan PGA Touria pelikonsoleilla – mukana aidot kentät ja huipputurnaukset - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Pian pelataan PGA Touria pelikonsoleilla – mukana aidot kentät ja huipputurnaukset

Justin Thomas on PGA Tour 2K21 -pelin kansikuvahahmo.

PGA Tour 2K21 on maailman johtavan golfkiertueen virallinen konsolipeli.

Maailman johtavan golfkiertueen fanien huutoon vastataan vihdoin. Konsolipeli PGA Tour 2K21 julkaistaan 21. elokuuta. Peli on saatavana PS4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, PC:lle sekä Googlen pilvipalveluna toimivalle Stadia -pelialustalle.

Kyseessä on PGA Tourin virallinen peli, ja kiertueen tunnelma, kentät ja joukko pelaajia ovat vahvasti läsnä. Pelissä on mukana viisitoista PGA Tourin lisensoimaa aitoa kisakenttää, joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Players Championshipin kotikenttää TPC Sawgrassa, Tour Championshipiä isännöivä East Lake, kiertueen parhaimpiin kenttiin arvostettu Riviera sekä Arizonan golfkarnevaalien näyttämä TPC Scottsdale.

Pelaajat pääsevät astelemaan Waste Management Phoenix Openista tutun TPC Scottsdalen 16. reiän hornankattilaan.

Pelin uramoodissa voi pelata PGA Tour -kauden tourin tunnettuja turnauksia kiertäen ja taistella aidon kiertueen tavoin FedEx Cupin voitosta. Mukana on kaksitoista PGA Tourin prota, joista kovimpana nimenä pelin kansikuvakasvoksi nostettu entinen maailmanlistan ykkönen Justin Thomas.

Turnausten selostajina toimivat australialainen Luke Elvy sekä vuoden 2002 PGA Championshipin voittaja ja Sky Sportsin kommentaattorina tunnettu Rich Beem.

PGA Tour 2K21 on HB Studios ja 2K -peliyhtiöiden käsialaa. Jälkimmäinen tunnetaan muun muassa The Golf Club -kenttäsuunnittelupelistään. Myös PGA Tour 2K21 -pelissä on ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat suunnitella ja rakentaa itse golfkenttiä.

Katso alta pelin virallinen traileri.

Pelissä on luonnollisesti mukana myös sosiaalisen pelaamisen ominaisuudet. Ystävien ja pelikavereiden kanssa voi pelata kokonaisen kauden toisiaan vastaan mitellen. Valittavana on myös mielenkiintoisia pelimuotoja foursomesta neljän pelaajan scrambleen.

Lue seuraavaksi: Justin Thomas on voittanut alle 1,5 vuodessa 22,5 % turnauksistaan

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje