Patrick Reed on nyt henkeen ja vereen LIV Golfin mies, ja hän haastaa oikeuteen kaikki - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Patrick Reed on nyt henkeen ja vereen LIV Golfin mies, ja hän haastaa oikeuteen kaikki

Patrick Reed juhlii LIV Golfin Chicagon kisan palkintojenjaossa. Kuva: Getty Images

Reed veti aiemman kanteensa pois, vain pidentääkseen syytettyjen listaa.

Golfpistekin uutisoi jo elokuussa Patrick Reedin palkanneen avukseen kohujuristi Larry Klaymanin ja nostaneen kanteen Golf Channelia vastaan vaatien 750 miljoonan dollarin korvauksia mainehaitasta.

Sittemmin Reed veti kanteen pois, ei kuitenkaan siitä luopuakseen, vaan lisätäkseen nimiä listaan.

Nyt jätetty uusi kanne koskee useita Golf Channelin työntekijöitä, ei pelkästään Chambleeta, mutta myös DP World Touria, sen johtajaa Keith Pelley sekä PGA Touria ja sen nokkamiestä Jay Monahania.

Kanteessa katsotaan, että hänen nimeämänsä tahot ovat muodostaneet häntä vastaan salaliiton panetellakseen ja aiheuttaakseen hänelle tahallisesti mainehaittaa.

Hän niin ikään katsoo edellä mainittujen tahojen pyrkineen lujittamaan PGA Tourin ja DP World Tourin monopoliasemaa vaikeuttamalla LIV Golfin toimintaa ja mustaamalla sen mainetta. Reed siirtyi PGA Tourilta LIV Golfin riveihin heinäkuun alussa.

Reedin kanteessa vastaajien kerrotaan valheillaan haavoittaneen ja häirinneen maailmanluokan golfaria ja hänen ammatillisia ponnistelujaan leimaamalla hänet väärin ja ilkeästi huijariksi, valehtelijaksi, varkaaksi, murhaajaksi ja henkilöksi, joka ottaa vastaan ​​verirahoja terroristeilta.

Kukaan Reedin nimeämistä henkilöistä tai mikään syytetyistä tahoista ei ole vielä julkisesti kommentoinut asiaa.

Reedin ja Golf Channelin välejä on setvitty oikeuden avustuksella kertaalleen jo vuonna 2020.

11 LIV Golfin riveihin siirtynyttä pelaaja ilmoitti nostavansa syyteen PGA Touria vastaan kilpailun rajoittamisesta, mutta sittemmin he ovat yksi toisensa jälkeen luopuneet hankkeesta. Jäljellä on enää kolme pelaajaa, Matt Jones, Peter Uihlein ja Bryson DeChambeau, jotka eivät ole vetäytyneet. Lisäksi LIV Golf on organisaationa nostanut oikeusjutun PGA Touria vastaan.

Captain American lempinimen saanut Patrick Reed kuitenkin on päättänyt jatkaa ikiomaa taisteluaan.

Asianajaja Larry Klayman ei ole mikään rivijuristi. Mies on erikoistunut kohuoikeudenkäynteihin. Bill Clintonia vastaan hän käräjöi useasti ja jutuista kuuluisin lienee Barrack Obamaa vastaan vuonna 2012 nostettu oikeusjuttu, jossa Klayman väitti, ettei Obama ole syntyperäinen Yhdysvaltojen kansalainen, eikä näin ollen kelvollinen maan presidentiksi. Tämän jutun Klayman hävisi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)