Nordcenter panostaa palveluun - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Nordcenter panostaa palveluun

Siitä ei ole epäilystäkään etteikö Nordcenterin molempia kenttiä arvostettaisi todella korkealle. Ronald Freamin suunnittelema Fream-kenttä on raskas mutta varsinkin hyvien pelaajien todellinen mittari. Bradford Benzin Benz-kenttä on kaunis ja helpohko. Kun kaiken lisäksi molemmilta kentiltä pelaajat saavat kohtuuttomman suuret tasoitukset palaakin kentiltä tyytyväisiä pelaajia pistepussit täynnä. Varsinkin Benzillä tasoitukset ropisevat vieraspelaajilla alituiseen.

Markku Valo kehittää palveluja

Oy Nordgolf AB:n toimitusjohtaja Markku Valo haluaa tarjota pelaajille uusia palveluja. -Kokeilimme viimevuonna bägipoika-palveluja. Mailat nostettiin autosta, laitettiin kärryyn ja pelin jälkeen pestyinä takaisin autoon. Sama palvelu toimii tulevana kesänä, myös rangelle tulee mailanpesupalvelut,Valo lupaa. -Pyrimme myös siihen, että kentällä on kolmen reiän välein vesipisteitä josta saa kylmää juotavaa. Greenfeehintoja ei ole vielä lopullisesti päätetty, mutta Valon ehdotus hallitukselle lähtee siitä, että viikolla pelikierros molemmilla kentillä maksaisi 320,- markkaa, viikonloppuisin peräti 420 markkaa. -On ollut ajatuksia siitäkin että viikonloppuisin peli maksaisi 600 markkaa. Uskoisin kuitenkin että pysyttäydymme 420 markassa, Valo ennustaa. Uusi huippuluku sekin. Sarfvikissa viikolla pelaminen tulee maksamaan 400 markkaa kierrokselta, jäsenen vieraana hinta puoliintuu.

Osakkaille peliaikaa

Suomen kentänjohtajien yhdistyksen(FGMA) puheenjohtaja Ari Kärki kiteyttää kenttien motiivit seuraavasti. -Osakkaille halutaan peliaikaa, se on trendi jokapuolella. Vieraspelaaminen kallistuu, peli-aikoja rajoitetaan lisää ja tasoitusvaatimukset kovenevat. Kärjen omalla kentällä Siilinjärvellä korotus 160:sta 200:een markkaan tehtiin jo edelliskesänä ja tulos oli yllättävä. -Vieraspelaaminen vaan lisääntyi. Hinnankorotus ei purrut toivotulla tavalla. FGMA:n tekemän tutkimuksen mukaan greenfeehinnat kaudella 1999 olivat seuraavanlaisia. 27-36 reikäiset kallein huokein mediaani (keskimmäin.hinta) 320 mk 120 mk 200 mk 18 reikäiset 200 mk 120 mk 160 mk 9 reikäiset 160 mk 90 mk 120 mk -Tulevalle kaudelle ennakoisin keskimäärin 10 % nousua hintoihin, Ari Kärki ennustaa.

Nordcenter kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje