Katri Hynnisellä satumaista tuuria midien SM-kisoissa – kaksi holaria ensimmäisen seitsemän reiän aikana - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Katri Hynnisellä satumaista tuuria midien SM-kisoissa – kaksi holaria ensimmäisen seitsemän reiän aikana

Katri Hynninen teki jotain todella poikkeuksellista torstaina Kanavagolfissa. Ilo oli syystäkin ylimmillään. Kuva: Juha Hakulinen

Kahden holarin tekeminen samalla kierroksella on huippuharvinaista, eikä siihen ole ylletty ammattilaiskiertueillakaan vuosikausiin.

Kanavagolfissa käynnissä olevissa midien lyöntipelin SM-kilpailussa koettiin todellista golfhuumaa, kun Katri Hynninen teki kaksi hole in onea ensimmäisen yhdeksän reiän aikana! Ensimmäinen holari kopsahti reikään Kanavagolfin 13. reiällä, ja seuraava täydellinen lyönti näki päivänvalonsa heti seuraavalla par 3:lla, joka oli kentän 16. reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Hynninen oli syystäkin onnesta soikeana kahden holarinsa jälkeen.

”Vähän pöllämystynyt olo. Ensimmäinen oli ihan täydellinen lyönti. Se toinenkin oli tosi hyvä lyönti. En ihan nähnyt sitä. En nähnyt missään ja menin katsomaan. Oli vähän tunne. Kaksi täydellistä lyöntiä, tänään ne vaan meni sisään”, Hynninen kertoi heti tuoreeltaan.

Nämä eivät olleet Hynniselle tämän kesän ensimmäitset holarit, sillä alkukaudella kuppi on kolissut jo useampaan otteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

”Tein kaksi holaria par 3 -kentällä. Ne oli molemmat 70-metrisiä lyöntejä. Ja olen aiemmin tehnyt kaksi holaria oikealla kentällä”, Hynninen luetteli huikeaa saldoaan.

Kahden hole in onen lyöminen samalla kierroksella on todellinen tilastokummajainen. Nopealla googlauksella tämän tapahtuman todennäköisyys on 1:67 000 000. Salamaniskuun kuolemisenkin todennäköisyys on huomattavasti suurempi, se on 1:10 362 000.

Ammattilaisgolfissa kahden holarin tekeminen on myös äärimmäisen harvinaista. Viimeksi tässä tempussa on onnistuttu PGA Tourilla vuonna 2015, kun Brian Harman löi kaksi unelmalyöntiä Barclays-turnauksessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)