21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kansainvälinen nuorten golfkisa vaihtuu Vierumäen Classicille

Finnish International Junior Championship pelataankin Classicilla.

Vierumäellä kesäkuun viimeisellä viikolla 27.–29.6. pelattava golfin Finnish International Junior Championship pelataan Vierumäen Classic kentällä. Tapahtuma oli tarkoitus pelata uudemmalla Cooke-kentällä, mutta sen viheriöt eivät ole päässeet toivottuun kasvuun vaikean talven jälkeen.

FIJC-kilpailunyhteydessä pelataan 14- ja 16-vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Golfliitto järjestää nyt ensimmäisen kerran 14-vuotiaiden SM-kilpailut.

”Viimeaikaisten kenttäkäyntien perusteella ei lopulta ollut vaikea päätyä tähän ratkaisuun. On hyvä, että Vierumäellä on golfkenttienkin suhteen vaihtoehtoja. Classic-kenttä on hyvässä kunnossa”, kommentoi Golfliiton kilpailupäällikkö Juha Juvonen.

”Muutos aiheuttaa tietysti joitain uusia haasteita järjestelyjen osalta, mutta päätös on tehty urheilullisin perustein. Uskomme, että kaikki kilpailuun osallistuvat 156 pelaajaa pääsevät pelaamaan hyvissä ja tasapuolisissa olosuhteissa.””Classicin kapeat väylät ja pienet viheriöt asettavat kovaa vaatimustasoa tarkoille lyönneille ja hyvälle pelistrategialle”, Juvonen muistuttaa.Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho toivoo, että Vierumäen klubipelaajilta ja Vierumäellä lomaa viettäviltä muiden seurojen pelaajilta löytyy ymmärrystä muutoksen aiheuttamille toimenpiteille. Tapahtuma tuo Vierumäelle 40 ulkomaalaista pelaajaa 11 eri maasta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje