15. – 23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][13]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golflehti printtinä tai diginä

Golflehti postitetaan jokaiseen golfseuran jäsenmaksun maksaneeseen kotitalouteen. Jos samassa osoitteessa asuu useampi golfari, lehtiä lähetetään ainoastaan yksi.

Nyt Golflehden voi valita joko printtinä tai digitaalisena. Ja useamman pelaajan taloudessa yksi henkilö voi tilata painetun lehden ja muut digitaalisen. Digitaalinen lehti on html5-pohjainen ja se toimii tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimessa. Sisältö skaalautuu päätelaitteen mukaan eli lehti on helposti luettavissa myös älypuhelimen näytöltä missä ja milloin tahansa.

Digitaalisen lehden toimituksellinen sisältö on sama kuin painetussa lehdessä ja se ilmestyy samaan aikaan lehden kanssa. Golflehti numero 5 on näytenumero ja siihen voi käydä tutustumassa osoitteessa digi.golfdigest.fi ja valita sieltä näytenumero.

Jos haluat vaihtaa printtilehden digitaaliseksi tai saman kotitalouden muut jäsenet haluavat digilehden, ilmoita asiasta kotiseuraasi. Digilehden tilauksen yhteydessä on kotiseuraan ilmoitettava myös sähköpostiosoite, johon digilehden tunnukset luodaan.

Kotiseurasi toimittaa tiedot Golfliittoon tilaajarekisteriin. Henkilökohtaiset digitunnukset tulevat suoraan sähköpostiisi. Muutosilmoitus kotiseuraan on tehtävä viimeistään 8. elokuuta.

Maksullinen Golf+

Tilaamalla maksullinen Golf+ palvelun lukijan käyttöön tulevat kaikki digilehden lisäpalvelut: opetusjuttujen ja artikkelien videot, lisäartikkelit sekä lehden digitaaliset lisanumerot: majorien ja Ryder Cupin extrat, välineiden kattava Hot List sekä kaksi opetus-extraa, joissa on kymmeniä lyöntivinkkejä videoineen.

Lisäksi Golf+ palvelun tilaajalla on käytössään Golflehden ja vuonna 2013 ilmestyneiden Golf Digestin numeroiden digitaalinen arkisto.

Golf+ palvelu maksaa 24,90 euroa / 12 kuukautta ja sen voi tilata osoitteesta digi.golfdigest.fi tai suoraan peruslehden digitaalisesta versiosta.

1 hengen golftalous

Voit valita printtilehden tai digin

Ilmoita kotiseuraan, kumman valitset

Ilmoitus tehtävä viimeistään 8. elokuuta

Digitilauksessa pitää olla sähköpostiosoite

Digitunnukset tulevat suoraan sähköpostiin

Usean hengen golftalous

Yksi printtilehti ja muille digitilaus

Ilmoita valinta kotiseuraasi

Ilmoitus tehtävä viimeistään 8.8.

Digitilaus pitää olla sähköpostiosoite

Digitunnukset tulevat suoraan sähköpostiin

Digilehti

Toimii selaimella

Selaimen pitää olla html5-yhteensopiva

-Chrome

-Safari

-Firefox

-IE 9+

Golf+ palvelu

Toimii selaimella

Selaimen pitää olla html5-yhteensopiva

Voit ladata myös AppStoresta (Golf Digest Suomi)

Videot toimivat nettiyhteydellä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

 • Mr Tilteist says:

  Uusi Golf lehti oli tupsahtanut postiluukusta tänään. Selasin lehteä ja petyin, liian paljon tungettu pieneen tilaan, ainakin minusta. Pieniä juttukarsinoja sekavasti ja pienellä fontilla, antaa sekalaisen vaikutelman heti. Vanhaversio oli minusta selkeä ja parempi!!

 • Jussi Aaltonen says:

  Kyllä tulee ikävä Tarmioiden tekemää Golflehtea. Tämä uusi on varsinaista sillisalaattia ja yritelmä. Huomenna ilmoitan kotiseuraani, että jatkossa ei tavitse lehteä lähettää. Liitto säästää siinäkin herroille lisää matkarahaa.

 • maikki says:

  kun katsoin golfpisteen päivän kysymyksen, että ei ole tullut edes avattua viimeisintä golflehteä, edellisen selasin läpi nopeasti ja se riitti. Oikean Golflehden (Tarmioiden) aikaan lehdessä oli aina luettavaa ja se oli hyvin toimitettu, sitä on tosiaan ikävä. Tarmiotkin tekivät tarjouksen Golflehden toimittamisesta, Olisiko Golfliitossa aika panostaa laatuun, unohtaa GolfDigest ja palata palvelemaan hyvällä lehdellä omia maksavia jäseniään.

 • Kimmo says:

  Saisiko yksitulkintaisen ohjeistuksen digilehden suhteen, kiitos! ”Jos haluat vaihtaa printtilehden digitaaliseksi tai saman kotitalouden muut jäsenet haluavat digilehden, ilmoita asiasta kotiseuraasi” ”Ilmoita kotiseuraan, kumman valitset” –> Eli jos haluan edelleen PITÄÄ printtilehden, pitääkö siitä ilmoittaa kotiseuraan vai ei? Uuden lehden fontti on kohtuullisen syvältä.