[14][27]
PGA Tour

Justin Thomas uusi voittonsa Kuala Lumpurissa

PGA Tourin ja Asian Tourin yhteiskilpailu CIMB Classic oli toista vuotta peräkkäin Justin Thomasin näytöstä.

Justin Thomas joutui luovuttamaan PGA Tourin ja Asian Tourin yhteiskilpailun CIMB Classicin kärkipaikan pois epäonnistuttuaan hieman kolmannella kierroksella lauantaina. Ratkaisun hetkellä sunnuntaina hapuilusta ei enää näkynyt jälkeäkään, kun Thomas (-23) jyräsi kolmen lyönnin voittoon selvitettyään viimeisen kierroksen 64 lyönnillä.

Thomas näytti Kuala Lumpurissa kilpakumppaneilleen kaapin paikan heti kierroksen alkumetreille pelaamalla viisi ensimmäistä reikää neljä alle parin. Loppukierroksen aikana birdiejä syntyi vielä toiset neljä, eikä kortista löytynyt yhtäkään kauneusvirhettä bogien muodossa.

Koko kisan aikana Thomas teki vain neljä bogia ja yhden tuplan.

Hapuilusta voidaan sen sijaan puhua piikkipaikalta sunnuntaihin startanneen Anirban Lahirin kohdalla. Intialainen teki kierroksesta itselleen vaikean jo kolmannella väylällä, jossa kirjasi itselleen tuloksen 9 (+4).

Lahiri kuittasi sekoilunsa nopeasti nelosväylän birdiella ja viitosväylän eaglella, mutta sen jälkeen kiri kilpistyi. Lopputuloksissa Lahiri (-19) jäi jaetulle kolmannelle sijalle Derek Fathauerin kanssa. Kakkossijan pokkasi Japanin Hideki Matsuyama (-20).

Justin Thomasille, 23, voitto oli uran toinen PGA Tourilla. Ensimmäinen tuli vuosi sitten samassa kilpailussa. Voitollaan kauden avauskilpailussa viikko sitten kahdeksanneksi sijoittunut Thomas nousi FedEx Cupin kärkeen.

Nousua on luvassa myös maailmanlistalla, jossa Thomas oli ennen tätä viikkoa 35:des.