23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Wilson Staff toi markkinoille kaikkien aikojen pehmeimmän pallonsa

DX-mallisto kunnostautuu monipuolisuudellaan.

Wilson Staffin päivitetty DX-tuoteperhe käsittää jokaselle pelaajakategorialle sopivan pallon, jotka kantavat nimeä DX2 Soft, DX3 Spin ja DX3 Urethane.

DX2 Soft on yhtiön mukaan maailman pehmein pallo, jonka kompressio on vain 29. Se on suunniteltu pituutta kaipaavalle pelaajalle, joka haluaa tiilyönteihinsä vähemmän spinniä ja pehmeämpää tunnetta viheriön ympäristössä.

Tämä kaksiosainen pallo tuottaa markkinoiden vähäisimmän draivispinnin, mikä puoltaa tarkempia avauksia. 302 dimplen kuviointi tuottaa puolestaan johdonmukaisen pallon lennon, ja jämäkkä kuori tuottaa korkeamman lentoradan, mistä on hyötyä ennen kaikkea pitkissä lähestymisissä.

”Olemme olleet eturivin tekijä golfpalloteknologiassa ja matalan kompression pallon valmistajana alusta alkaen. Teemme jatkuvaa tutkimustyötä ja testausta pysyäksemme suunnannäyttäjien joukossa”, Wilson Staffin pallojen kansainvälisen suunnitteluosaston johtaja Frank Simonutti sanoi.

”Jokainen DX-pallo on maailman pehmeimmän kompression pallo omassa kategoriassaan. Ne on kehitetty sopimaan yksilölliseen pelitapaan korkeatasoituksellisista kaikkein etevimpiin golfin pelaajiin.”

Kompression 35 käsittävää DX3 Spiniä pidetään pehmeimpänä monikerroksisena pallona. Se tuottaa DX2 Softin kaltaisen pituuden ja pehmeän tunteen, mutta sisältää paremman kontrollin ja spinnin viheriön ympäristössä.

Se on suunniteltu pelaajalle, joka haluaa palloltaan pehmeää tunnetta ja vähäisen draivispinnin. Kolmiosainen rakenne sisältää pehmeästä DuPont HPF -materiaalista valmistetun sisemmän kuoren, joka edistää spinniä keskipitkistä lyhyisiin rautoihin ja tarjoaa ulkopuolella paremman suojan lisäten pituutta.

DX3 Urethane on saatavilla olevista uretaanipalloista kaikkein pehmein. Se on suunnattu niin sanotuille ”feel”-pelaajille, jotka kaipaavat pallolta pehmämpää tunnetta.

DX3:ssa on hyvät pituusominaisuudet ja tour-tason spinniä sekä tunnetta on tarjolla viheriön ympäristössä. 362 saumattoman dimplen kuviointi toimii yhteistyössä pehmeän ja ohuen ulomman uretaanikuoren kanssa. Pallon kompressio on 55.

Suositushinnat:

DX2 Soft (valkoinen, keltainen ja naisten versio) – 27,00 euroa/tusina
DX3 Spin (valkoinen) – 34,00 euroa/tusina
DX3 Urethane (valkoinen) – 45,00 euroa/tusina

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje