9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Tiger Woods takaisin vanhaan putteriin

Taas. Tiger Woods on jälleen missannut yhden putin St. Andrewsissa ja maila saa kyytiä. Putterin vaihto ei tuonut Woodsin toivomaa pontta heikkoon puttipeliin. © Getty Images

Nikella juhlittiin ja Acushnetilla surtiin ennen British Openin alkua. Tiger Woods nimittäin vaihtoi putteriaan juuri ennen kauden kolmatta majoria. Vanha Cameron sai väistyä ja Woods tarrasi Niken Method -putteriin.

Samalla Cameronin mallilla Woods on pelannut vuodesta 1999. Mallilla Woods voitti 14 majoriaan ja reilut 60 kertaa PGA Tourilla.

Acushnet-konserniin kuuluva Scotty Cameron on ollut piikki Woodsia monta vuotta sponsoroineelle Nikelle. Scotty Cameronin putteri on ollut enemmän maailmanlistan ykkösen mieleen, vaikka koko bägi on muuten ollut pullollaan Nikea.
Woods sanoi ennen British Openia, että Niken Method antaa St. Andrewsin griineille paremmat rullit. Woodsin putti ei kuitenkaan koskaan löytänyt raiteitaan. Woods puttasi nimittäin kolmen ensimmäisen kierroksen aikana 99 kertaa. Kolmannella kierroksella putteja kertyi peräti 35.
Tällaisilla puttitilastoilla ei kisoja voiteta, Woods oli lopulta jaetulla 23. sijalla. Ilari Ceder

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje