Punainen on syksyn väri, niin kuin TaylorMaden uudet TP Red Collection -sarjan putteritkin. Kuva: TaylorMade
Välineet |
5.10.2017

TaylorMade tunnustaa väriä – yhtiö lanseerasi uuden TP Red Collection -putterimalliston

Uutuudet ilmestyvät kauppojen hyllylle vajaan kahden viikon kuluttua.

Mikä yhdistää Dustin Johnsonia, Rory McIlroyta, Jason Daytä, Sergio Garciaa ja Jon Rahmia kauden 2017 osalta? Kaikki eivät ole voittaneet tänä vuonna turnausta, mutta jokainen on käyttänyt punaista putteria.

TaylorMade ja Day käynnistivät ”villityksen” vuonna 2016, ja sittemmin muista valmistajista myös Odyssey ja EVNroll toivat omat punaiset versionsa markkinoille. Day halusi Itsy Bitsy Spider -putteristaan punaisen, ja yhtiö teki työtä käskettyä. Australialaisen menestys teki väristä uuden suosikin, ja Spider Tour Red oli helmikuusta lähtien 12 viikkoa putkeen PGA Tourin käytetyin kulmarauta.

Kun värin suosio ei näyttänyt osoittavan laantumisen merkkejä, TaylorMade päätti lanseerata kokonaan uuden sarjan punaisia malleja. TP Red Collection -sarja käsittää viisi Adrmore-versiota ja yhden Chaska-mallin. Kaikkien versioiden lapa on valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä, ja pinta on viimeistelty Tour Red -värisävyllä. Mallistossa on myös useita vaihtoehtoja erilaisilla tähtäysviivoilla.

Muita TP Red -puttereiden avainominaisuuksia:

– klassinen jyrsintä, jonka avulla on luotu johdonmukainen säde ja muoto
– säädettävät pohjapainot
– yhdistelmä mallet-tyyppisiä puttereita kanta- tai keskikiinnityksellä ja erilaisilla holkeilla
– Pure RollTM -alumiini-insertti, joka optimoi rullia ja antaa jämäkän tuntuisen osuman

TaylorMade TP Red Collection Chaska. Kuva: TaylorMade

6031 alumiinista valmistettu Pure Roll -insertti koostuu 45-asteisista urista, joiden välissä on pehmeää polymeeria. Tämä edistää rullia ja vähentää luisumista. Insertin koostumus ja rakenne on toteutettu siten, että urat ovat suorassa ja aktiivisessa kontaktissa palloon osuman aikana – myös lyhyissä puteissa. Urat lisäksi pehmentävät osaltaan insertin rakennetta.

Merkin tallipelaajista ainakin Rahmin, Dayn, McIlroyn ja Justin Rosen puttereissa on hyödynnetty Pure Roll -teknologiaa.

Super Stroke Pistol GTR 1.0 -gripillä varustetut TP Red Collection -putterit saapuvat TaylorMaden jälleenmyyjille 16. lokakuuta. Mailojen suositushinta on 289 euroa.

Yhtiö esitteli samanaikaisesti myös seitsemän eri mallia käsittävän TP Silver Collection -putterisarjan.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.