21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Nike lanseerasi uudet VR Pro Blade -raudat

Myös Tiger Woodsin bägissä nähtäneen pian Niken uudet VR Pro Blade -raudat. © Getty Images

Välinevalmistaja Nike Golf on ensiesitellyt järjestyksessään kolmannen taotun rautamailamallinsa. Kyseessä VR Pro Blade -raudat, joiden valmistuksessa on korostettu äärimmäistä tarkkuutta.

Niken uudet VR Pro Bladet -raudat on varustettu ns. x3x high frequency -urilla, joiden kerrotaan edistävän pallon luotettavampaa lentorataa paremmilla spinnausominaisuuksilla. Yhtiön tiedotteen mukaan raudat ovat tarkimmat Niken koskaan valmistamat mailat.

Mailat on suunnattu rakenteensa ja menetelmiensä puolesta vaativaan kilpagolfiin. Tarkkuustaontamenetelmän avulla VR Pro Blade -raudoista on pyritty samaan jo niiden käsityövaiheessa mahdollisimman viimeistellyt. Huolellisen meistauksen jälkeen urat on prässätty lyöntipintaan, tavoitteena pallon korkeatasoinen työstämispotentiaali ja kontrollointi.

Niken edelliseen taottuun rautamailamalliin, VR Bladeen, verrattuna VR Pro Blade -rautojen lapaurat ovat lisäksi syvemmällä ja toisaalta suuremman lukumäärän vuoksi lähempänä toisiaan. Profiililtaan mailat ovat kuitenkin pitkälti edeltäjiensä kaltaiset.

Nike VR Pro Blade -rautojen jakelu jälleenmyyjille käynnistyy marraskuussa, ja suositushinta Dynamic Goldin varsilla varustetuille kahdeksalle raudalle on 899 euroa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje