18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Cobran mainos herättää huomiota

Blair O'Neal yhteiskuvassa bisnesguru Donald Trumpin kanssa Golf Channelin viime vuoden maaliskuussa järjestämässä tilaisuudessa. © Getty Images

Vähäpukeisten naisten esittely auto- tai moottoripyörämainoksissa on tuttua vuosikymmenten takaa. Markkinointikoneisto on jaksanut luottaa kaunottarien muotoja ihastelevien miesten taipuvan helpommin investoimaan mainoksen brandin tuotteisiin. Epäilemättä tässä on onnistuttukin, mutta golftuotteiden mainonnassa ollaan tähän asti turvauduttu perinteisiin konsteihin.

Cobra Golf valitsi viime kuussa ilmestyneessä Sports Illustrated -lehdessä maskuliineihin vetoavan mainoksen. Sivun kokoisessa mainoksessa kaunislinjainen vaaleaverikkö poseeraa hiekkarannalla bikineihin pukeutuneena, ilman vilaustakaan golftuotteesta.

Mainoksen nainen on Yhdysvaltain kakkoskiertueella Futures Tourilla pelaava Blair O’Neal, jonka vartalon päällä kulkee kuvassa teksti: ”Voisimme kertoa uudesta elliptisen muotoisesta lapateknologiastamme, mutta emme usko että kuuntelisit meitä juuri nyt.”

Pitkänhuiskea O’Neal voitti opiskellessaan Arizonan yliopistossa kahdesti USA:n yliopistourheilun kattojärjestön NCAA:n pisin draivaaja -tittelin. Toistaiseksi urakehitys ei ole vienyt 29-vuotiasta O’Nealia Futures Touria pidemmälle, vaikka hän oli viimeksi joulukuussa tavoittelemassa pelipaikkaa LPGA Tourille kiertueen karsintafinaalissa.

O’Neal nähdään kuitenkin LPGA Tourilla maaliskuussa, sillä hänellä on villi kortti kolmen viikon kuluttua Kaliforniassa pelattavassa Kia Classicissa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje