18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Cobra esitteli toisen valkoisen draiverin

Johan Edfors otti Cobran valkoisen S3-draiverin välittömästi käyttöönsä. Kuva: Cobra-Puma Golf

Cobra Golf on esitellyt E9 Face – ja Adjustable Flight -teknologialla sekä Aldilan valkoisella RIP-varrella varustetun valkolapaisen Cobra White S3 -draiverin. Mailoja tulee maailmanlaajuisesti myyntiin rajoitettu erä toukokuun alusta lähtien. S3:sta on jo aiemmin ollut saatavana mustana.

”Olemme innoissamme siitä, että olemme ainoa brändi joka tarjoaa pelaajille tällä kaudella sekä valkoisen että mustan vuoden 2011 teknologiaa hyödyntävän draiverimallin. Tämä on Cobran toinen valkoinen draiveri, heti loppuunmyydyn, ja jo ennen julkaisuaan kiertueella voittaneen valkoisen ZL-draiverin jälkeen”, sanoo Cobra-Puma Golfin toimitusjohtaja Brian Zender.

Cobra ilmoittaa anteeksiantavuuden lisäksi mailan tärkeimmiksi ominaisuuksiksi lyönnin hyvän kantaman ja tarkkuuden. Valkoisessa S3-draiverissa hyödynnetään patenttia odottavaa E9 Face -teknologiaa, joka laajentaa sweet spotia 30 prosentilla.

align=leftE9 Face -teknologia

Useimmat lyöntipinnat on toteutettu keskikohtaa ympäröivällä sweet spotilla olettaen, että pelaajat lyövät palloa aina mailan keskiosalla. Cobra ilmoittaa seuranneensa yli 25 000 lyöntiä eri pelaajilta huomaten, että lyönnit muodostivat lyöntipinnalle kaltevan, elliptisen kuvion, joka ei aina ollut lyöntipinnan keskellä. 99 prosenttia lyönneistä oli mainitun kuvion sisällä alakannasta yläreunaan. Cobra mainitsee hyödyntäneensä tätä faktaa kehitellessään uutta lapateknologiaansa.

Cobra White S3 -draiveria on saatavana 9.5 (stiff) ja 10.5 (regular) asteisina. Maila on varustettu Golf Priden valkoisella Tour Wrap 2G -gripillä. Valkoisessa mailansuojassa saatavan mailan mukana tulee myös valkoinen AFT-momenttiavain.

Mailaa on saatavana Suomessa Cobran jälleenmyyjillä 100 kappaleen rajoitettu erä 18.5. alkaen. Cobra White S3 -draiverin suositushinta on 389 euroa.

Lähde: Cobra Golf/lehdistötiedote

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje