Callawayn Chrome Soft haastaa provikan ykkösaseman huippupallojen markkinoilla - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Callawayn Chrome Soft haastaa provikan ykkösaseman huippupallojen markkinoilla

Chrome Softissa riittää valinnanvaraa niin värin kuin pallon pintakuvioinninkin kohdalla.

Callawayn tallissa on kovia nimiä, jotka luottavat Chrome Softiin. Uutuudesta on saatavana kolme eri mallia.

Golfpallojen ykkönen on ollut jo vuosia Titleistin Pro V1. Haastajia on markkinoille nostettu, eivätkä ne todennäköisesti laadultaan ja suorituskyvyltään provikalle edes jää. Kuninkaan suistaminen valtaistuimeltaan on kuitenkin todella hankalaa.

Callaway on ryhtynyt pontevaan yritykseen Chrome Soft pallonsa kanssa. Merkki on kiinnittänyt keulakuvikseen sen tason tekijöitä, ettei tilaa jää epäilyksille pallon suorituskyvystä. Vai miltä kuulostavat Phil Mickelson, Jon Rahm ja Xander Schauffele?

Uusi Chrome Soft on paras golfpallo kaikille, Callaway sanoo tiedotteessaan. Tarkemmin sanottuna joku kolmesta uutuudesta on paras golfpallo kullekin kuluttajalle, kauppojen lehtereille nimittäin marssitetaan helmikuussa kolme uutukaista Chrome Softia: Chrome Soft, Chrome Soft X ja Chrome Soft X LS.

Calawayn mukaan pallojen tuotantotapa on hiottu äärimmilleen, jotta pallot ovat mahdollisimman tasalaatuisia. Siksi niiden suorituskyvyssä on mahdollisimman vähän vaihtelua. Pallojen tuotantoon on satsattu 50 miljoonaa dollaria lisää, jotta virhemarginaalit on saatu tiputettua entistäkin pienemmiksi. Tiedotteen mukaan tarkkuus on tätä nykyä tuhannesosamillimetrin luokkaa, mitä se sitten käytännössä tarkoittaakaan. Riittänee kun tiedetään, että puhutaan äärimmäisestä tarkkuudesta.

Pallon ominaisuuksista puhuttaessa Chrome Soft on suunniteltu tunnokkuus, lyöntipituus ja anteeksiantavuus keskiössä. Anteeksiantavuus on sana, jota huippupalloihin ei yleensä ole liitetty. Käytännössä se kai rakentuu vähäisen alakierteen varaan draiverilla ja pitkillä raudoilla lyötäessä, ja hyvän tuntuman ja korkean kierteen varaan lyhyissä lähipelilyönneissä – nämä ovat toki ominaisuuksia, joita kaikilta huippupalloilta haetaan.

Malleista Chrome Soft X LS 22 on suunniteltu lyöntipituus edellä. Pallon lentorata on poraava ja suora.

Chrome Soft X on huippupelaajien valinta. Se sopii erityisen hyvin kovaa lyöville pelaajille, jotka kuitenkin haluavat palloltaan parhaat mahdolliset lähipeliominaisuudet. Perusmalli Chrome Soft sopii useimmille harrastajille.

Callawayn repertuaariin kuuluu melkoinen värivalikoima, joka on täydessä laajuudessaan tarjolla myös huippupallojen kohdalla. Chrome Softeja saa niin kirkuvan keltaisina kuin jalkapallokuvioituinakin (Truvis Technology). Tarjolla on palloja niin kolmella triplatrack -tähtäysviivalla kuin ilman viivojakin. Jokaiselle jotakin.

mallituntumaanteeksiantavuuskierre pitkässä lyönnissäkierre lähipelissä
Chrome Softpehmeinparasmatalakorkea
Chrome Soft Xpehmeähyvämatalakorkea
Chrome Soft X LSpehmeähyvämatalinkorkea

Listahintaa pallotusinalla on 59 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje