18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Ruotsi vammaisgolfin MM-ykkönen

Suomen vammaisten golfmaajoukkue jäi kauas parhaiden tahdista Malmön MM-kisoissa.

Suomen

Malmössa pelatut historian ensimmäiset vammaisgolfin MM-kilpailut päättyivät isäntämaan juhliin. Ennakkosuosikki Ruotsi oli lopulta ylivoimainen voittaen toiseksi tulleen Tanskan 14 lyönnillä. Suomi jäi kuuden kierroksen kilpailussa toiseksi viimeiseksi, eroa Ruotsiin oli peräti 84 lyöntiä.

Suomen päätöspäivän trio Tero Peltola, Johannes Siikonen, Lasse Miettinen yritti parhaansa, mutta pahimmillaan yli 20 metriä sekunnissa puhaltanut tuuli ja kentän haastava viritys pitivät huolen, että bogi oli se reikäkohtainen tulos, jota vastaan piti taistella.

”Tasoero kärkeen on selkeä ja joukkueemme keski-ikä on lähes 50 vuotta. Tarvitsemme uusia motivoituneita pelaajia harrastuksen pariin”, sanoi joukkueen ykköspelaaja Peltola.

TarinaGolfia edustava Peltola on pelannut golfia aktiivisesti 5 vuotta ja hänen tasoituksensa on nyt kahdeksan. Oma motivaatio on vahva, mutta tuekseen Peltola toivoo uusia lupauksia.

”Golf on hieno laji, missä fyysiset rajoitteet eivät estä kunnon kilpailemista ja elämyksiä. Kannustan kaikkia rohkeasti kokeilemaan. Alkuun pääseminen on toki haastavaa esimerkiksi proteesilla, mutta sinnikkyydellä se siitä lopulta lähtee”, Peltola sanoi. Hänellä on ollut oiva mahdollisuus harjoitella TarinaGolfin junioreiden kanssa saaden mainioita neuvoja tekniikkaansa ja harjoitteluun.

Tulokset

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje