25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Kimen joukot keräsivät hienon potin

Kimmo Timonen (toinen vas.) kokosi iloisia kilpailijoita hyväntekeväisyysgolfiin.

TarinaGolfissa pelattiin heinäkuun puolivälissä jo toisen kerran NHL-jääkiekkoilija Kimmo Timosen ideoima KIME 4 Kids -hyväntekeväisyysgolf. Tapahtumalla kerättiin varoja Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautien osastolle.

Tällä kertaa saatiin kokoon 41 300 euroa. Summa oli 5000 euroa suurempi kuin viime vuonna, mikä osoittaa, että golfarit ovat ottaneet hyvän asian puolesta pelaamisen omakseen.

Runsaudenpulaa

Kilpailussa oli kaksi sarjaa, joista toinen oli yrityksille ja toinen henkilökohtainen. Osallistujia oli kaikkiaan 140 – enemmänkin olisi ollut tulossa, jos kilpailuun olisi mahtunut. Kentällä ja kentän laidalla nähtiin monia nimekkäitä NHL-pelaajia, Timosen lisäksi mm. Scott Hartnell, NiklasBäckström, Tuukka Rask, Ville Leino ja Teemu Hartikainen sekä lopettamispäätöksensä pyörtänyt KalPan Sami Kapanen.

Kiekkoilijat

Kiekkoilijat kesäsissä tunnelmissa.

Jatkoa luvassa

Kilpailun jälkeen pidetyssä huutokaupassa Mikko Ilosen draiveri huudettiin 1000 eurolla. Omistajaa vaihtoivat myös Timosen All Stars -pelipaita sekä Bäckströmin pelipaita.

Tapahtuman isäntä totesi tapahtuman sujuneen hienosti ja lupasi, että jatkoa seuraa ensi vuonnakin. Golfia tasoituksella 9,9 pelaavan Timosen aikataulu sallii nykyisellään vain noin kymmenen kierrosta kesässä, joista suurin osa Suomessa.

Harri

Harri Piippo (oik.) huusi Mikko Ilosen draiverin omakseen 1000 eurolla.

KIME 4 Kids –hyväntekeväisyysgolf, tulokset:

Sarja miehet 13,1-36 pb, hcp: 1. Timonen Tommi, 41 pistettä 2. Miettinen Tommi, 38 pistettä 3. Jaatinen Rauno, 37 pistettä

Sarja naiset 0-36 pb, hcp:

1. Lehto Virve, 42 pistettä 2. Heikkinen Maarit, 41 pistettä 3. Laukkanen Leena-Mari, 37 pistettä

Sarja miehet 0-13,0 lp, hcp:

1. Vaara Tuomas, 68 netto 2. Huusko Tapio, 71, netto 3. Niemi Veli-Pekka, 72 netto

Yrityssarja, Scramble ¾ hcp, lp:

1. JS-Automatio: Kaukorinne Simo ja Korkalainen Tero, 62 netto 2. Krogerus: Palsola Hannu ja Vuorio Marita, 63 netto 3. KopiJyvä: Kosonen Henrik ja Tukiainen Pasi, 63 netto

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje