Seuraesittely - Golfpiste.com

30.11.–7.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[1][1]
KilpailuaSuomalaista
pgk

Porin Golfkerho

Golfkeidas Kalaforniassa

Kalaforniaan, Kokemäenjoen suistoon vehmaaseen jokimaisemaan rakennettu 27-reikäinen puistomainen golfkeidas. Suistomaalla sijaitsevalla kentällä on useita vesiesteitä, tiheää puustoa sekä runsas ja monipuolinen linnusto. Varsinkin aikaisin keväällä ja myöhemmin syksyllä pelatessasi saatat bongata todella harvinaisiakin lintuja.

Kentällä on kolme yhdeksän reiän lenkkiä, jotka ovat nimiltään Suisto (par 37), Joki (par 35) ja Lintupuisto (par 34). Kentän suunnittelijoita ovat porilainen arkkitehti Reijo Louhimo ja Lassi-Pekka Tilander. Pelattavan yhdistelmän voit valita ja tarjolla on aina myös 9-reiän kierros. Miesten backtiiltä pelattaessa pituutta kertyy pisimmässä 18-reiän yhdistelmässä eli Suisto+Joki -kentässä 6053 metriä parin ollessa 72. Kalaforniassa on myös laajat uusitut harjoitusalueet sekä kaikille avoin 9-reikäinen par3-kenttä, jonne voi mennä tutustumaan golfin maailmaan. Kalafornia on yleensä auki ainakin toukokuun alusta lokakuun loppuun. Säiden ja olosuhteiden salliessa pelikausi pitenee molemmista päistä. Syksyllä voi pelata aina lumen tuloon saakka.

Yhdistyspohjalta toimivalla kentällä vallitsee välitön ja ystävällinen tunnelma. Klubilla voi nauttia ravintolapalveluista ja sauna on aina lämmin.