21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][24]
KilpailuaSuomalaista
Jessica Reimanin treenivideot - Opetusvideot

100 päivää – 100 metriä: Lantion tiltti

Tämä yksinkertainen harjoite kehittää lantion alueen hermotusta ja voi auttaa vähentämään alaselkään kohdistuvaa rasitusta lyönnissä.

Lantion alueen lihaksisto on golfissa tärkeässä roolissa niin voimantuoton kun kehonhallinnankin osalta.

Monilla harrastajilla on kuitenkin vaikeuksia hahmottaa lantion asentoa lyönnin alkuasennossa. Tämä yksinkertainen harjoitus auttaa asiassa ja voi auttaa ehkäisemään alaselkään kohdistuvaa rasitusta lyönnissä, kun lantion asento paranee kehittyneen hermotuksen myötä.

Golfpiste.com :ssa julkaistaan lähes 30 treenivideota, joiden avulla sinunkin on mahdollista kehittää lihaskuntoasi, voimaasi ja räjähtävyyttäsi harjoitteilla, jotka tukevat golfia erinomaisesti.

Videoilla mallisuorituksista ja ohjeista vastaa liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin trainer-palvelupäällikkö Jessica Reiman yhdessä Janos Uotilan kanssa. Jessica toimii projektissa osallistujien valmentajana ja vastaa harjoitusohjelmien laadinnasta.

Kaikki videot ja 100 päivää – 100 metriä -projektin materiaalit löydät osoitteesta golfpiste.com/100 ja kaikki opetusmateriaalit osoitteesta golfpiste.com/opetus.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje