28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

Yli 500 golfopettajaa antaa Instagram-oppitunnin tiistaina kello 16

”Maailman suurimman golftunnin” tuotot lahjoitetaan korona-avustuksia jakaville järjestöille.

Amerikassa kentät ovat useissa osavaltioissa auki ja lopuissa jännitetään, milloin niidenkin golfkentät avautuvat. Britteinsaarilla golf on sen sijaan edelleen lockdown-tilassa. Maailmalla viriää nyt toivonkipinä, että tilanne vähitellen paranee, kun hallitukset tekevät taas päätöksiään, mutta COVID-19-pandemia on iskenyt jo pahasti sekä golfklubien että golfopettajien talouteen.

Kolme viikkoa sitten joukko opettajia manasi tilannetta, ja päätti tehdä sille jotain. Gavin Grenville-Wood, Lontoossa työskentelevä Leadbetter Golf Academyn opettaja puki asian sanoiksi seuraavasti: ”Tilanne on karmea. Yritimme kehittää tapoja, joilla saisimme golfopettajat ylös sohviltaan, sitoutettua heidät yhteen toimimaan yhdessä ja tavoittelemaan taas asiakkaitaan.”

Yhdestä pienestä ideasta kasvoi jotain massiivista. Tiistaina 5. toukokuuta klo 16:00 Suomen aikaa yli 500 golfopettajaa ympäri maailman antavat omien Instagram-tiliensä kautta yhtäaikaisen golftunnin. Oppitunteja seuraavia golfareita pyydetään tekemään lahjoitus opettajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Jokainen opettaja on nimennyt kohteekseen jonkin korona-avustuksia jakavan järjestön. Tapahtuma on saanut nimekseen World’s Biggest Golf Lesson, Maailman suurin golftunti.

Tapahtumaan osallistuvien opettajien joukossa on joukko maailman nimekkäimpiä opettajia ja tunnettuja golfkasvoja.

Mukaan ilmoittautuneiden opettajien joukossa ovat muun muassa David Leadbetter, Suzy Whaley, Chris Como, Simon Dyson ja Catriona Matthew. Pelaajista oppitunnin tarjoavat muun muassa Andy Sullivan ja Oliver Fisher. Muita mukaan ilmoittautuneita opettajia voi etsiä World Biggest Golf Lessonin Instagram-tilin seurattavista.

Lue seuraavaksi: Golfopettajilla totinen paikka – alkukausi tarjoamassa pelkkää tyhjäkäyntiä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje