23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

Haluatko oppia draivaamaan pidemmälle? Hae mukaan!

Haluatko oppia lyömään avauksiasi pidemmälle, siis draivaamaan kunnolla ja kunnioitusta herättävästi? Jos kiinnostuit, hae mukaan Golfpisteen 100 päivää – 100 metriä -juttusarjaan!

Tuntuuko sinusta siltä, ettei pallo pakene mailan lavasta tiipaikalla niin pitkälle kuin pitäisi? Uskotko, että rahkeissa olisi varaa parempaankin, muttet vain saa itsestäsi parasta irti?

Ethän pelkää hikoilua ja määrätietoista harjoittelua? Pystytkö sitoutumaan säännölliseen, reippaaseen treeniohjelmaan 100 päivän ajaksi, kun tavoitteena on pidempi draivi ensi kesäksi?

Valitsemme hakemusten perusteella mukaan kuusi henkilöä Golfpisteen 100 päivää – 100 metriä projektiin, jossa lyöntiin haetaan mittaa laittamalla kroppa kuntoon.

Pääpaino on fyysisessä harjoittelussa, jossa asiantuntijoina toimivat Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin ammattilaiset sekä pituuslyönnin erikoismies Janos Uotila, joka tietää pitkälle lyömisestä yhtä ja toista.

”Pitkälle lyöminen on verrattavissa keihäänheittoon, keholta vaaditaan liikkuvuutta, rentoutta ja räjähtävyyttä. Lyönti vaatii tietenkin hyvää tekniikkaa, joka ei mene pilalle, vaikka löisit niin kovaa kuin kropastasi lähtee”, Uotila sanoo.

Janos Uotila opettaa sinut draivaamaan pitkälle!

Janos Uotila opettaa sinut draivaamaan pitkälle!

100 metriä lisämittaa emme sentään sinulle lupaa, sillä tavoitteena on parantaa koko ryhmän avausten keskimittaa 100 metrillä, 100 päivässä. Pienen jakolaskun jälkeen selviää, mihin uskomme sinun pystyvän.

”20 metriä perusgolfarille, jolla on normaali terve fysiikka, pitäisi irrota hyvin nopeassa ajassa. Riippuu lähtökohdista: 200 metriä voidaan muuttaa 250 metriin nopeastikin, mutta 300 metrin muuttaminen 350 metriin ei tietenkään ole niin yksinkertaista.”

”Tarvitaan hieman ymmärrystä ja duunia, mutta se ei vaadi fyysisesti ihmemiestä tai naista. Lyöjän oma pituus tai paino ei ratkaise, enemmänkin se, että tietää mitä tekee”, Uotila sanoo.

Pelkästään lihaksilla palloa ei lyödä, joten luvassa on tuhti paketti lajiharjoittelua, unohtamatta oikeita välineitä.

Golfpiste ja Golflehti seuraavat projektin kehittymistä läpi kevään, joten kameran kanssa sinun on oltava sinut. Jos täytät nämä vaatimukset ja haluat oppia draivaamaan korkealle ja kovaa, hae mukaan!

ps. Teemme valinnat pikaisella aikataululla, olethan nopea!

Marko kuivasaari testi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje