Unelmien jäljillä — Mauritius on enemmän - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfloma 2019 - Matkailu

Unelmien jäljillä — Mauritius on enemmän

Pieni aikaero on yksi halutun paratiisisaaren vetonauloista.

Kuin maanpäällinen paratiisi, sanovat monet Intian valtameressä Madagaskarin itäpuolella sijaitsevasta Mauritiuksesta. Koralliriuttojen ympäröimä saari tunnetaan monimuotoisesta luonnostaan, miellyttävästä ilmastostaan ja paikallisen kulttuurin rikkaista kerrostumista. Vieraanva-raisuuttakin kiitetään, samoin turvallisuutta.

Tarjolla on kaikki unelmaloman ainekset, ja siksi Maurituksesta on tullut kestosuosikki esimerkiksi häämatkojen kohteena. Aktiivilomailijallekin saarella on runsaasti annettavaa.

35-vuotisjuhlia tänä vuonna viettävä Helin Matkat on rakentanut Mauritiuksesta tarjontansa vankan peruskiven. Paikallistuntemus ja hyvät suhteet palveluntarjoajiin auttavat matkojen räätälöimisessä.

”Tapaan kutsua myyntivirkailijoitamme unelmakonsulteiksi”, toimitusjohtaja Lea Simpanen sanoo. ”He ovat asiakkaan tukena silloin, kun matkapaketin yksityiskohtia lähdetään yksilöllisten toiveiden pohjalta hiomaan.”

Golfin ystävälle Maurituksella on tarjota yhdeksän laadukasta kenttää, joista kahdella myös European Tour säännöllisesti vierailee. Valinnanvaraa on runsaasti.
Lea Simpanen suosittelee kokeilemaan esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuvalla Le Mornen niemimaalla sijaitsevaa Paradis Golf Clubia ja sen 18-reikäistä kenttää. Toiseksi vaihtoehdoksi hän nostaa saaren toisessa päässä, sen pohjoisreunalla, sijaitsevan Mont Choisyn kentän. Molempien tuntumasta löytyy Beachcomber-ketjuun kuuluva tasokas hotelli. Hinta–laatusuhdekin on erinomainen.

Simpanen kiittelee hotellikeittiöiden korkeaa tasoa ja puhuu suorastaan gourmet-elämyksistä.

”Buffet vaihtuu päivittäin. Hotellivieraat pääsevät tutustumaan monipuolisesti saaren rikkaaseen ruokaperinteeseen. Tuulahduksia on eri puolilta maailmaa.”

Tekemistä riittää

Golfin rinnalla tai sijasta Mauritiuksella voi tarttua lukuisiin muihin aktiviteetteihin. Simpanen kehottaa käyttämään yhden päivän elämykselliseen katamaraaniristeilyyn. Palkintona voi olla vaikkapa delfiiniparven näkeminen.

Turkoosinsininen ja kirkas vesi houkuttelee vesiurheilijaa surffaukseen tai sukelteluun. Kalastuksen ystävä voi suunnatta tonnikala- tai marliinijahtiin. Jos mieluummin pysyttelee kuivalla maalla, päiväohjelmaan istuu hyvin vaikkapa pyöräilylenkki, tennistuokio tai mielen ja kehon helliminen joogan parissa.

Vähäinen aikaero auttaa ottamaan lomasta kaiken irti heti ensi tunneista lähtien. Yli viikon mittaiselle matkalle suuntaavia Simpanen kehottaa harkitsemaan maisemien ja hotellin vaihtoa matkan puolivälissä. Välimatkat ovat niin lyhyitä, että aamuauringon voi noin tunnissa vaihtaa ilta-auringoksi, tai päinvastoin.

HELIN MATKOJEN MAURITIUS

• Reittilennot 15–17 tuntia yhdellä vaihdolla
• Useita hotelli- ja golfkenttävaihtoehtoja
• Yksilöllisesti räätälöidyt paketit
• All inclusive mahdollinen osassa hotelleja

HYVÄ TIETÄÄ

• Aikaero kesällä tunti, talvella kaksi tuntia
• UV-indeksi 10–12. Muista suojautua auringolta.
• Meriveden lämpötila 25–27 astetta

www.helinmatkat.fi

 

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje