Belek palasi voittajana — nyt suositumpi kuin koskaan! - Golfpiste.com

30.11.–7.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[1][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfloma 2019 - Matkailu

Belek palasi voittajana — nyt suositumpi kuin koskaan!

Pelaamisen helppous, laadukkaat kentät ja vaivattomat all inclusive -paketit ovat Belekin vahvuuksia. Lähtöajat viedään nyt käsistä.

Turkin etelärannikosta Antalyan kaupungin itäpuolella alettiin 1990-luvulla tehdä määrätietoisesti yhtä Euroopan houkuttelevimmistä golfkohteista. Valtion tuella syntyi golfkenttien ja -hotellien helminauha, joka hakee vertaistaan koko maailmassa.

Poliittinen turbulenssi pakotti välillä vetämää henkeä, mutta parin hiljaisemman vuoden jälkeen Belek tulee vahvempana kuin koskaan.

”Kentät pidettiin viisasti huippukunnossa läpi hiljaisemman jakson”, OnGolfin toimitusjohtaja Tuomas Kiiskinen kiittelee.

”Hotellejakin on ehostettu. Vaikutelma on se, että palvelu on entisestäänkin parantunut. Palaute asiakkailta on ollut erinomaista.”

Belek on palannut OnGolfin selkeästi kysytyimmäksi matkakohteeksi. Syy on Kiiskisen mielestä selvä.

”Belek on ainutlaatuinen kohde. Kaikki kentät ovat huippusuunnittelijoiden piirtämiä. Maltilliset pinnanmuodot tekevät kokonaisuuksista vaivattomia pelata, myös jalkaisin.
Pallotkin yleensä löytyvät helposti. Hyvin suunnitellut yksityiskohdat takaavat sen, että haastetta löytyy kaiken tasoisille pelaajille.”

Kysyntä on tällä hetkellä niin kovaa, että matkalle mielivän on Kiiskisen mukaan tärkeää
löytää sellainen matkanjärjestäjä, jolla on jo hallussaan mittava määrä lähtöaikoja alueen kentille.

Syksyn 2019 ja kevään 2020 aikoja varataan jo nyt. Suomen suurimpana ja johtavana golfmatkojen järjestäjänä OnGolfilta löytyy lisäksi prime time -lähtöjä useille kentille täksi syksyksi ja myös kevääksi 2020.

Matkanjohtajan vetämien pelimatkojen lisäksi OnGolf järjestää opetusmatkoja, joilla lajitaitoja hiotaan kokeneen PGA-ammattilaisen johdolla. Räätälöityjä ryhmämatkojakin suunnitellaan vähintään kahdeksan hengen porukoille.

”Suosimme tarjonnassamme hotelleja, joiden yhteydessä on kaksi kenttää. Se lisää pelaamisen ja liikkumisen vaivattomuutta, ja on järkivalinta myös taloudellisessa mielessä.”

ONGOLFIN BELEK
• Peli-, opetus- ja ryhmämatkoja
• Opetus- ja pelimatkoilla 5 green feetä
• Lähdöt prime time -aikaan
• All inclusive
• Kaikki on valmiiksi järjestetty. Voit keskittyä täysillä pelaamiseen
• Finnairin reittilennot

BELEK PÄHKINÄNKUORESSA
• Lentoaika Helsingistä Antalyaan vajaat neljä tuntia
• 14 täysimittaista kenttää lähes vieri vieressä
• Hiekkarantaa, kylpylöitä ja vesipuistoja
• Syksy ja kevät ovat lämpötilan puolesta golfille ihanteellista aikaa

TUOMAKSEN TÄRPIT
• Maalis–huhtikuu sekä marraskuu ovat Belekin parasta aikaa säiden ja kenttien kunnon puolesta. Muista tehdä varaukset hyvissä ajoin.
• Jos pelkkään hotelli- ja golfelämään haluaa vaihtelua, Antalyan vanhakaupunki on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Siirtymät hoituvat kätevästi paikallisbussilla tai taksilla.
• Kannattaa testata Gloria Golf -hotellin uusi sushibaari, jossa laadun takeena on aitoa japanilaista osaamista.

Tuomas Kiiskinen on OnGolfin toimitusjohtaja ja yksi perustajaosakkaista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje