Supergolf Travel panostaa matkailuun - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfloma 2019 - Matkailu

Supergolf Travel panostaa matkailuun

Supergolf Travel vankistaa jalansijaansa golfmatkamarkkinoilla. Suosikkikohteeksi on nousemassa Alicanten seutu Espanjassa Costa Blancan alueella.

Supergolf löi 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä läpi haastamalla golfharrastuksen perinteiset toimintamallit. Vuonna 2011 yritys rekisteröitiin matkanjärjestäjäksi, ja 2018 päätettiin heittää pykä-lää vaihteeseen ja panostaa entistä enemmän matkapalveluihin.

Matkatarjonnan kehittämisestä vastaava Janne Ohralahti kertoo Supergolf Travelin olevan liikkeellä vakavissaan. Palvelukonseptia kehitetään kokonaisvaltaisesti. Ryhmämatkojen kohdevalikoimaan ja matkojen rentoon ilmapiiriin panostetaan edelleen.

Helppous on iso teema, ja suosituimpiin kohteisiin suuntautuvien omatoimimatkojen valitsemisesta halutaan tehdä entistäkin helpompaa. Pitemmälle räätälöidyt Stay & Play -paketit puolestaan mahdollistavat yksilöllisten toiveiden huomioimisen pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Eri puolille Eurooppaa ja kauemmaksikin tehtäviä peli- ja opetusmatkoja on aina mukana vetämässä kohteen hyvin tunteva matkanjohtaja tai PGA pro. Omatoimimatkaaja valitsee vaivattomasti matkapaketin joka sisältää lennot, majoituksen sekä golfit. Stay & Play -matkat räätälöidään asiakkaan valitsemien matkustuspäivien ympärille.

”Kannattaa muistaa tarjoamamme mahdollisuus liikuntasetelien hyödyntämiseen golfin osuutta maksettaessa”, Janne Ohralahti sanoo. ”Kätevä vaihtoehto niille, joilla työnantaja tukee liikuntaharrastusta.”

Alicantesta suosikkikohde

Costa Blancan alue Espanjan itärannikolla tunnetaan golfin kannalta suotuisasta ilmastostaan. Aurinkoisia päiviä vuodessa on yli 300, enemmän kuin Costa del Solilla. Sateet ovat vähäisiä myös myöhäissyksyllä ja varhaiskeväällä – juuri niinä kuukausina, joina useimmat suomalaiset golfmatkalleen suuntaavat.

”Olemme panostaneet yhteistyökumppanuuksiin Alicanten suunnalla. Niiden avulla voimme rakentaa hinta–laatusuhteeltaan parempia matkakokemuksia Costa Blancalle suuntaaville golfareille”, Ohralahti kertoo.

Alicanten kaupunki ja sen lähiympäristö tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat puitteet onnistuneelle lomalle. Golfin voi yhdistää kulttuuriin tai vaikkapa rantaelämään. Alicanten kaupunki tunnetaan myös vilkkaasta ilta- ja yöelämästään.

Ruokaelämyksiä metsästävä löytää Costa Blancan alueelta peräti 12 Michelin-tähtiä saanutta ravintolaa. Paikallinen keittiö yhdistää välimerellisen keittiön parhaita puolia tavalla, jota on vaikea vastustaa.

Liikenneyhteydet ovat hyvät. Lento Helsingistä Alicanteen kestää vain runsaat neljä tuntia. Tieverkosto perillä mahdollistaa puolestaan nopeat siirtymät idyllisiin pikkukyliin tai vaikkapa seudun laadukkaisiin golf resorteihin.

Long Stay nostaa päätään

Supergolf Travel haluaa panostaa myös pitkäkestoisten long stay -mat-kojen tarjoamiseen.

”Yhä useampi kyselee vaihtoehtoja kolmen, neljän, jopa useamman viikon mittaiselle lomalle. Niissäkin olemme kehittämässä palveluamme, ja Alicante on yksi pääkohteistamme”, Ohralahti sanoo.

Hotelli- ja resort-majoituksen rinnalla Supergolf Travel tarjoaa long stay -matkalle Costa Blancaan suuntaavien pariskuntien ja pienryhmien käyttöön hyvin varustettuja loma-asuntoja ja huviloita. Miltä tuntuisi esimerkiksi kuudelle hengelle suunniteltu kolmen makuuhuonen villa, jonka pihalla odottaa oma uima-allas?

SUPERGOLF TRAVELIN ALICANTE

• Golfkohteina esimerkiksi La Finca Golf & Spa Resort (kolme kenttää), Hotel Alicante Golf (Alicante) ja Melia Villaitana (Benidorm).
• Peli- ja omatoimimatkoja mm. La Finca Golf & Spa Resort (*****) ja Hotel Alicante Golf (****).
• Stay & Play ja Long Stay mm. La Finca, Hotel Alicante Golf sekä Melia Villa.
• Suorat lennot Helsingistä. Kesto vain reilut neljä tuntia.
•  Costa Blancan alueella yhteensä yli 30 golfkenttää.

www.supergolftravel.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje