Sand Valley Golf Resort — Hyvän olon ehdoilla - Golfpiste.com

30.11.–7.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[1][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfloma 2019 - Matkailu

Sand Valley Golf Resort — Hyvän olon ehdoilla

Puolan ykköskenttä kasvattaa yhä suosiotaan kaveriporukoiden keskuudessa. Lämpimästä vieraanvaraisuudesta on tullut Sand Valleyn tavaramerkki.

Kymmenvuotisjuhliaan tänä vuonna viettävä Sand Valley Golf Resort on vihdoinkin lyönyt kunnarin. Alkuvaikeuksien jälkeen toiminta on lähtenyt komeasti lentoon. Useat johtavat golfjulkaisut ovat yksimielisiä siitä, että Sand Valley on Puolan ykköskenttä ja yksi Manner-Euroopan sadasta parhaasta kentästä.

”Takaamme, että koette iloisen yllätyksen”, kirjoitti muun muassa Golf World äskettäin ja viittasi entiseen itäblokin maahan mahdollisesti yhä liittyviin ennakkoluuloihin.

Muihinkin kenttä ja resortin välitön ilmapiiri on tehnyt vaikutuksen. Useimmat Sand Valleyssa vierailleet haluavat tulla kokemaan saman uudestaan.

Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Antti Pohjonen vastaa asiakkaiden viihtymisestä muun kansainvälisen henkilökunnan tukena.

”Haluamme olla Euroopan ystävällisin kenttä”, hän sanoo.

Resepti toimii. Pohjois-Puolaan Gdanskin lähelle suuntaa vuosi vuodelta enemmän eurooppalaisia. Varsinkin Pohjoismaissa Sand Valley on lyönyt läpi. Suomalaisten vanavedessä Sand Valleyn ovat löytäneet niin ruotsalaiset, norjalaiset, tanskalaiset kuin islantilaisetkin.

Matkustamisen helppous on yksi valttikorteista. Finnair ja Norwegian lentävät Gdanskiin Helsingistä, Wizz Air Turusta. Lyhimmillään matka kestää puolitoista tuntia.

Perillä palvelu pelaa heti Puolan maaperälle saapumisesta lähtien. Sand Valley pitää huolen siirtymisistä resortin ja lentokentän välillä, jos ei välttämättä halua alleen vuokra-autoa. Vastavalmistunut moottoritie tekee liikkumisen seudulla aiempaa vaivattomammaksi ja nopeammaksi.

Perillä odottaa joukko 6–12 hengelle suunnattuja laadukkaita villoja. Vuodepaikkoja on yhteensä toista sataa. Puitteet sopivat erinomaisesti rentoa golflomaa viettäville kaveriporukoille.

Rajatonta golfia tarjoavat Stay & Play -paketit ovat Sand Valleyn ykköstuote. Pelata ja harjoitella voi ilman lisämaksuja niin paljon kuin sielu sietää. Pakettiin kuuluu myös aamiainen laajennetulla klubitalolla.

Klubitalon kiitetty lähiruokaan panostava ravintola palvelee asiakkaita pitkälle iltaan asti. Hiet voi huuhtoa ja lihakset pehmittää hyvin varustettujen huviloiden omissa saunoissa. Takkatultakin on tarjolla.

Kenttä on oma lukunsa. Moni puhuu sisämaan linksistä, mikä viittaa hiekkapohjaisen maan napakkaan pelattavuuteen ja esimerkiksi monien bunkkereiden ja waste-alueiden rosoreunaiseen ilmeeseen.

Muodokkaat ja usein korotetut griinit eivät jätä kylmäksi. Kallistuksia on melkoisesti, ja lähestymisissä satulamaiset pinnat heittävät pallon helposti selästään. On pysyttävä hereillä loppuun asti. Otollinen kenttä strategisen kypsyyden ja lähipelin harjoitteluun!

Sesonki Sand Valleyssä alkaa huhtikuun alkupuolella ja jatkuu lokakuun lopulle. Kevät on kysytyintä aikaa, joten nopeimmat syövät hitaat.

”Paljon paikkoja on jo myyty, mutta vielä mahtuu mukaan”, Antti Pohjonen kertoo ja lupaa samaan hengenvetoon Sand Valleyn jat-kossakin tarjoavan runsaasti vastinetta rahoille.

Juhlavuoden kohokohta osuu elokuun puoliväliin, 17. päivään.

”Meillä on silloin iso juhlatapahtuma, jonka yhteydessä pelataan myös kymmenes Heikki Kovalainen Open.”

Luvassa on jälleen rentoa yhdessäoloa pitkälle yöhön asti. Kilpailu on samalla hyväntekeväisyystempaus paikallisen lastenkodin hyväksi.

Sand Valleyn tarjontaan pääsee tutustumaan kotisivuilla

SAND VALLEY GOLF RESORT PÄHKINÄNKUORESSA

• Avajaiset 2009
• 18 reikää + 6 reiän par 3 -kenttä
• Masterplan Lassi Pekka Tilanderin, rakentamisen aikaiset työt Tony Ristolan käsialaa
• Kentän tuntumassa 14 huvilaa, joissa yhteensä yli sata vuodepaikkaa
• Yhteistyöhotelli läheisessä Elblagin kaupungissa

ROAD TO SAND VALLEY

Kahdellakymmenellä kentällä kahdeksassa maassa järjestetään alkukaudesta 2019 karsintakilpailu syyskuun 20. päivänä  Sand Valleyssä pelattavaan finaaliin. Suomesta mukana on neljä kenttää.
Kolmen kilpasarjan voittajille ja seuran nimeämälle edustajalle on palkintona ilmainen kolmen päivän pelimatka joukkuekilpailuna käytävään huipennukseen. Yhteistyökenttien jäsenet voivat koko kauden ajan varata Sand Valley -matkapakettinsa 15 prosentin alennuksella.

https://sandvalley.pl/en/

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje