Huoletonta loma-asumista aktiviteettien keskellä, Cooke-kentän kyljessä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
mainos Matkailu

Huoletonta loma-asumista aktiviteettien keskellä, Cooke-kentän kyljessä

Holiday Clubin uusi luhtitalo sijaitsee aivan Cooke-kentän 10. väylän vieressä.

Unelmista voi tulla totta kesällä 2022, kun uusi luhtitalo valmistuu Vierumäen upeisiin maisemiin. Holiday Clubin korkeatasoiset loma-asunnot takaavat, että koko perhe viihtyy.

Holiday Clubin lomaosaketarjonta kasvaa: Vierumäelle on valmistumassa uusi kaksikerroksinen luhtitalo, jossa 18 huoneistoa. Huoneistot ovat täysin varusteltuja, ja niihin kuuluvat moderni keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc.

”Asukkaiden ei tarvitse tuoda mukanaan kuin ruoat jääkappiin”, kiteyttää kohdepäällikkö Jyri Junnilainen.

Ruokaa voi valmistaa vaikkapa varusteisiin kuuluvassa grillissä 1. kerroksen huoneistojen lasitetulla terassilla tai 2. kerroksen lasitetulla parvekkeella.

Huoneistoissa on myös viilentävä ilmanvaihto, jonka ansiosta lämpötilaa saa kesäkuumalla muutaman asteen viileämmäksi. Talvella terassilla mukavuutta lisää terassilämmitin.

Lomaviikon helppous

Parasta on saapua viettämään lomaviikkoa huoneistoon, jossa kaikki on ajateltu etukäteen. Huoneisto siivotaan viikkojen välissä, joten se on aina siisti ja muutenkin kunnossa. Myös ulkona on kaikki tiptop: lumet luotu ja nurmikko leikattu.

”Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat vakiovarausteisiin. Takkapuut ovat valmiina tunnelman luomiseen ja kesällä jokaista huoneistoa varten on varattu kaksi polkupyörää, joilla pääsee tutustumaan Vierumäen ainutlaatuiseen luontoon ja monipuolisiin palveluihin”, kertoo Junnilainen.

Alueella voi nautiskella ruokaa ja juomaa Holiday Clubin hotellin ravintoloissa sekä hemmotella itseään Day Span saunoissa ja hoidoissa. Rentoutusta on luvassa lisää, kun kylpylä valmistuu hotellin yhteyteen vuonna 2024.

Ympäristö yllättää

Vierumäki on ihanteellinen paikka viettää aktiivista ja monipuolista lomaa.

”Aluetta voi hyödyntää ympärivuotisesti. Hyvä latuverkosto sekä mahdollisuus luisteluun ja lumikenkäilyyn houkuttelevat talvella. Kaksi täysmittaista golfkenttää ovat kesän vetonauloja. Erilaisia pallopelejä voi harrastaa ja uida joko uimahallissa tai läheisissä järvissä. Jokaiselle löytyy jotakin.”

Junnilaisen mukaan Vierumäen ympäristö on luonnonystävän paratiisi. Vain reippaan tunnin päässä pääkaupunkiseudulta löytää ainutlaatuisia maisemia, joiden siimeksessä lenkkeily tai retkeily tuo elämyksiä.

Osakkuudesta paljon etuja

Luhtitalon lomaosakkeiden ennakkomyynti on jo alkanut ja herättänyt kiinnostusta. Holiday Clubin viikko-osakkaalla on oma loma-asunto käytössä omistamanaan ajankohtana. Hankintahinnan lisäksi muita kuluja ei tule kuin muutaman satasen suuruinen vuosivastike. Sen sijaan erilaisia etuja on viikko-osakkeen omistajalle tarjolla.

”Tervetuloa tutustumaan kohteeseen koko perheen voimin. Kahdessa muussa talossa ovat uuden luhtitalon mukaiset identtiset huoneistot valmiina ja havainnekuvatkin selventävät, millainen kohde on kyseessä”, kehottaa Junnilainen.

Lomaviikkoa voi varata itselleen heinäkuun 2022 alusta eteenpäin. Lisäksi on mahdollisuus lomailla lomanvaihtojärjestelmä RCIn kautta yli sadassa maassa. Viikko-osakas voi liittyä Holiday Club Points -jäseneksi ja vaihtaa viikon pisteisiin. Pisteillä voi varata loman haluamastaan paikasta haluamanaan aikana. Kuluja tulee vain vuosittaisesta jäsenmaksusta ja loman vaihtomaksusta.

”Kohteita on ympäri maailmaa, myös Suomessa. Perillä voi nauttia samasta huolettomuudesta kuin Vierumäelläkin.”

Lue lisää Holiday Club viikko-osakkeesta Vierumäellä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje