11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Yllätysnimi Evian Mastersin kärjessä

Miki Saiki on pitänyt nimekkäämmät kilpakumppaninsa kurissa. © Getty Images

Miki Saiki johdattaa 70 Evian Mastersin karsintarajan selvittänyttä pelaajaa viikonlopun kierroksille kärkipaikalta. Hiroshimasta kotoisin oleva Saiki pelasi perjantaina tuloksen 67, joka vei hänet kokonaistilanteeseen -9.

Maailmanlistalla 22:ntena oleva pelaaja on lyönnin edellä toista sijaa jakavia Maria Hjorthia, StacyLewisiä, Ai Miyazatoa, Angela Stanfordia sekä Shin Ae Ahnia.

Saiki teki Evian Masters Golf Clubin kentän etuysillä viisi birdietä, kunnes siirtyi 11:llä jo lukemiin -10. Seuraavan reiän bogi palautti hänet päivän lopulliseen tilanteeseen.

”Löin eilen palloa todella hyvin ja se jatkui tänään”, Japanin kiertueen ansiolistalla toisena oleva Saiki sanoi. ”Lopussa oli hieman ongelmia, mutta loppujen lopuksi päivä oli onnistunut.”

Tänä vuonna kotimaassaan yhden kisan voittanut ja kolme kertaa kakkoseksi sijoittunut Saiki olisi voittaessaan sunnuntaina kolmas japanilainen Evian Mastersin ykkönen sitten Hiromi Kobayashin (1997) ja Ai Miyazaton (2009).

Liukkaat griinit

Toisena oleva Hjorth on sijoittunut turnauksessa kolme kertaa kakkoseksi, mutta lähtee toiveikkaana kahdelle jälkimmäiselle kierrokselle:

”Olen ehdottomasti tyytyväinen. En lyönyt jatkolyöntejä yhtä lähelle lippua kuin eilen, mutta pelasin jämäkästi. Jatkossa on oltava rohkeampi puteissa, vaikka griinit ovat hyvin nopeat”, ruotsalainen sanoi.

Tämänvuotisessa Evian Mastersissa ei ole mukana suomalaispelaajia.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje